ANNONSE
Annonse

- Skal vi skifte for deg?

Russegutta fra Kjelsås og Grefsen stiller som dekkskiftere på Engebråten ungdomsskole førstkommende helg - og inviterer i tillegg på kaffe og kaker mens du venter!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.04.2010 kl 10:52

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Nå er det på tide å tenke dekkskift på bilen. Det har kompisgjengen og russegutta av 2010, fra bussen "Skumpa Lumpa", også tenkt på. De tilbyr nå å gjøre jobben for deg. Førstkommende helg, lørdag og søndag fra klokka 09.00, stiller de russesterke gutta opp på Engebråten med jekk og diverse utstyr Og i tillegg med "voksne og erfarne personer til stede", som gutta selv skriver i flyeren de også leverer ut.

Skifte med kaffe og kaker

– 250 kroner tar vi for hvert dekkskifte. Men det inkluderer jo også kaffe, kaker og vafler mens man venter! forteller videregåendeelevene, fra blant annet Grefsen, Bjerke, Etterstad, Akademiet, Persbråten og Fagerborg videregående skoler. Alle er de på samme russebuss.

I tillegg har alle – bortsett fra én – sammen gått på Engebråten ungdomsskole.

– Vi trenger jo pengene, og prøver å få de jobbene vi kan. Russebussen krever jo noen investeringer, selv om vi sikkert ligger langt under det flere andre har i bussbudsjett. Bussen er forresten snart ferdig, og vi har lagt ned mye jobb i den. Vi startet faktisk bussjobbingen allerede etter påsken i fjor! forteller vgs-elevene, hele 26 stykker på samme buss.

Jenter = kjas og mas

 – Men hvorfor bare gutter?

– Det blir bare mas og kjas hvis vi skal ha med jenter på bussen. Og altfor mange forskjellige meninger! er russegutta helt enige om.

Og noe mer er det ikke å si om den saken!

Tryvann, Stavanger og "rulle"

23. april er russen i gang, og gjett om det er noen som gleder seg.

– Tryvann og Stavanger er bankers. Ellers så er det jo veldig kult å bare "rulle" også da! Altså å bare kjøre rundt i russebussen, ifølge gutta som nå bretter opp armene og står klare for jobbing hele helgen.

– Men det er jo flott da – ikke bare skifter dere dekk, men dere baker jo også?

(Liten pause)

– Hm...eh...joda..men "noen" får litt hjelp hjemmefra til det da!

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse