– Skar-brakkene er «øremerket»

– Skar-brakkene er «øremerket»

Skar leir er lagringsplass for barnehagepaviljonger/brakker.

Byrådssekretær Magnus Halle bekrefter at de lagrede brakkene på Skar skal ut.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.05.2008 kl 12:55

MARIDALEN: I forrige uke skrev Nordre Aker Budstikke om langt over 100 barnehagebrakker som er lagret i den gamle militærleiren på Skar, som kommunen nå har overtatt.

Samme uke var det oppslag i media om at Byrådet i år ikke bevilger "en krone" til midlertidige paviljonger, til tross for fortsatt lange barnehagekøer i hovedstaden. Ap-politiker og medlem av Nordre Aker bydelsutvalg, Ivar Christiansen, stilte spørsmål om hvorfor ikke da de opplagrede brakkene på Skar blir tatt i bruk så snart som mulig.

– Vi jobber mot full barnehagedekning, og forstår at innbyggere og politikere spør om hvorfor disse paviljongene ligger lagret. Men barnehagepaviljongene i Skar leir er i stor grad allerede øremerket forskjellige barnehageprosjekter andre steder i Oslo, blant annet til et nytt spennende tilbud på Bredtvet, "Utforskeren" barnehage, som åpner i august, forteller byrådssekretær Magnus Halle.

– Vi har vært ute og bestilt i god tid, slik at vi på kort varsel kan sette opp paviljongene når det blir behov for det, legger Halle til.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!