– Skar-brakkene er «øremerket»

Skar leir er lagringsplass for barnehagepaviljonger/brakker.

Byrådssekretær Magnus Halle bekrefter at de lagrede brakkene på Skar skal ut.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.05.2008 kl 12:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
MARIDALEN: I forrige uke skrev Nordre Aker Budstikke om langt over 100 barnehagebrakker som er lagret i den gamle militærleiren på Skar, som kommunen nå har overtatt.

Samme uke var det oppslag i media om at Byrådet i år ikke bevilger "en krone" til midlertidige paviljonger, til tross for fortsatt lange barnehagekøer i hovedstaden. Ap-politiker og medlem av Nordre Aker bydelsutvalg, Ivar Christiansen, stilte spørsmål om hvorfor ikke da de opplagrede brakkene på Skar blir tatt i bruk så snart som mulig.

– Vi jobber mot full barnehagedekning, og forstår at innbyggere og politikere spør om hvorfor disse paviljongene ligger lagret. Men barnehagepaviljongene i Skar leir er i stor grad allerede øremerket forskjellige barnehageprosjekter andre steder i Oslo, blant annet til et nytt spennende tilbud på Bredtvet, "Utforskeren" barnehage, som åpner i august, forteller byrådssekretær Magnus Halle.

– Vi har vært ute og bestilt i god tid, slik at vi på kort varsel kan sette opp paviljongene når det blir behov for det, legger Halle til.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse