Skeid får storstadion

Øverst fra venstre daglig leder Terje Martinsen, Skeidokser Morten Fagerlie og Anders Vindegg, Voldsløkka-forkjemper, Tarald Rode, spillere Jo Andreas Gundersen og Tom Erik Breive. Foran f.v. Skeidokser Kim Aarli Larsen, Petter Vellesen, Sven Chr. Stenvaag og leder Marius Skjolden jubler over nytt stadion

Skeid kan få kjempestadion på Voldsløkka. Det er klart etter at en investor ønsker å finansiere deler av et nytt anlegg på Voldsløkka.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.04.2009 kl 08:56

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
VOLDSLØKKA: - Dette var jo i utgangspunktet ikke våre planer, men når vi nå ser at finansieringen kan være på plass, er det klart vi er kjempefornøyd, sier nestleder i Skeid-styret og Voldsløkka-general, Tarald Rode, etter at det tirsdag kveld ble klart at en investor har gitt uttrykk for at han ønsker å bidra med betydelige midler for å få til et kjempestadion på Voldsløkka. Investoren ønsker foreløpig ikke å stå fram med navn.

LES OGSÅ: Full seier til Skeid

- Ja, det stemmer. Vi har vært i kontakt med flere potensielle investorer og vi har en interessent som ønsker å spytte inn betydelige midler for at vi skal få til et vesentlig større stadion enn først planlagt, sier Rode, som ikke ønsker å kommentere hvor stort et nytt stadion kan komme til å bli, men det skal være snakk om opp mot 10 000 sitteplasser.

LES OGSÅ: – Det viktigste i Skeids historie

Det var i fjor at områdeplanen for Voldsløkka ble banket gjennom i bystyret. Det ble da klart at Skeids mye omdiskuterte stadion blir flytta til hjørnet Stavangergata/ Uelandsgate. Skeid uttalte den gangen at planen var en relativt liten stadion med 3-4000 tilskuerplasser, men i det siste har Skeid altså jobbet med alternative planer.

- Vi har jobbet med flere planer. Vårt behov per i dag begrenser seg jo, men vi ønsker å tenke langsiktig. Det er flere klubber som skal bruke stadion, sier Rode, som også åpner for alternativ bruk av en ny kjempestadion.

- He he, ja det kunne jo vært artig å få AC/DC opp hit, ler Rode.

LES OGSÅ: Naboer vil kjempe videre

Imidlertid er ingenting endelig avgjort. Før et nytt stadion kan komme på plass må reguleringsplanen behandles i bystyret.

Nordreakerbudstikke.no kommer tilbake med mer

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse