Ski og Zlatan

FRIKJØRING: Freeride Week i Verbier.

For mange er dette kanskje den ultimate kombo: Ski om dagen - fotball om kvelden.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.09.2008 kl 12:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

KURS: Lær offpist-kjøring i St. Anton.

Se bildet større

OFFPIST: Champoluc og dagen, Torino på kvelden.

Denne vinteren arrangerer Sportsreiser kveldsutflukter til Torino og Milano for fotballfrelste charter-skikjørere i Cervinia, Champoluc, Chamonix og Verbier. For 80 euro (ca 650 kroner) kan du spe på skikjøringen med en fotballkamp i Serie A.

Dette innebærer at du kan starte dagen med å renne ned Vallée Blanche i Chamonix, Toula-breen i Courmayeur eller Mont-Fort i Verbier, og så kaste deg på bussen til Torino for å se Juventus og Del Piero i aksjonen eller til Milano for å se Inter og Zlatan Ibrahimovic.

Ski- og fotballpakka er en av flere "pakker" Sportsreiser tilbyr denne vinteren for de som er villig til å legge ekstra cash i charterturen.

Morgenfugler i Zermatt og Verbier kan kjøpe et "First Track"-pass for ca 130 kroner. Orker du å være i heisen allerede kl 0730 kan du få første spor i nypreparerte fjellsider før alle andre har rukket å pusse tennene.

Du må kanskje skrubbe litt på afterskien for å komme deg opp, men muligheten til å få "hele" Theodulgletscher i Zermatt helt for seg selv er muligens verdt prisen.

Andre tilbud er offpist-kurs i St. Anton og Freeride Week i Verbier med heliskiing sammen med Kaj Zackrisson, en av verdens beste frikjørere.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse