– Skjønnhetspleie ikke flaut

Etter kamp: Lars Kristian Eriksen får løst opp ømme muskler med massasje fra Ann-Kristin Fjeldstad.

– Skjønnhetspleie for gutter er ikke tabu, mener Lyn-spilleren Magne Simonsen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.02.2008 kl 11:46

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Ansiktsmaske: Magne Simonsen slapper av med hudpleie hos Ann-Kristin Fjeldstad.

Se bildet større

Ønsker gutta velkommen: Ina Nordli Nilsen og Ann-Kristin Fjeldstad tar imot Lynspillerne Magne Simonsen og Lars Kristian Eriksenhos Clinique Decleor. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Ullevaal stadion: – Men gutter må nok fortsatt minnes på at de også kan gå til denne type behandling, innrømmer 19-åringen som har spilt for Lyn i to år.

Gutta i mindretall

Vi møter Simonsen og lagkamerat Lars Kristian Eriksen (24) på Clinique Decleor i handlegaten på Ullevaal stadion. De to har pause mellom treningsøktene, og tar seg tid til en time massasje og ansiktsbehandling.

Hudpleier og innehaver Ann-Kristin Fjeldstad bekrefter at gutta fortsatt er i mindretall.

– Vi tilbyr alt fra hud- og fotpleie, til spa, slankebehandling og «bli ny»-veiledning. I Europa er det vanligere at menn går til hudpleie enn det er i Norge, men jeg tror et økt fokus på hudpleie gjør at det ikke lenger er flaut for menn å gå til behandling, sier Fjeldstad. Hun anslår at omkring 97 prosent av kundene er kvinner.

– Men når mennene først har kommet innenfor kommer de også igjen, sier Fjeldstad og nikker mot de to fotballspillerne som gjør seg klare i behandlingsrommene.

Mer bevisste

Clinique Decleor og Lyn har en avtale som gir spillerne gratis behandling, noe som har gjort guttene mer opptatt av å ta var på kroppen enn tidligere.

– Vi har vært på seminar, og jeg har i alle fall blitt mer obs på det. Etter en lang og hard treningsøkt er det godt å få massasje for å løsne opp, sier Eriksen.

Hudpleier Ina Nordli Nilsen tror at mannlige kjendisers økte fokus på å ta seg godt ut har gjort det enklere for andre gutter å gå til hudpleie.

Og om fotballspillere er mer opptatt av å ta seg godt ut enn andre, er Simonsen litt usikker på.

– Vi spiller jo på TV, så vi tenker nok over det. Men jeg tror ikke jeg har et større velværebudsjett enn andre gutter. Det går mest i parfyme og fuktighetskrem, sier han.

Les hele intervjuet med Lyn-gutta i denne ukens papiravis.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse