Skolejentene vil hjelpe barna

Perler og selger.

FOTO: Foto: Privat

- Viktig for oss at forretningsidéen hjelper barna, sier de fem kreative elevene ved Oslo Handelsgymnasium.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.01.2014 kl 13:18

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

TEDDYCHAIN: Jentene fra Oslo Handelsgymnasium perler til inntekt for Redd Barna. Fra venstre: Thea Berg (17) Ullern/Bestum, Celine Sedal (17) Vestre Aker/Holmenkollen, Emilie Johansen (17) Nordstrand/Ekeberg, Maria Hansteen (17) Nordre Aker/Nordberg, Thea Endsjø (17) Vestre Aker/Røa. FOTO: Privat FOTO: Foto: Privat

OSLO: Ungdomsbedriften tok form gjennom skolearbeidet.

- I løpet av idéutviklingsperioden fant vi ut at det er viktig for oss at vår forretningsidé innebærer noe som hjelper andre. Så vi bestemte oss for å gi våre kunder en mulighet til å støtte Redd Barnas arbeid for utdanning, ved å selge håndlagde og praktiske nøkkelbånd, forteller markedsansvarlig i Teddy Chain UB, Emilie Johansen.

Perler selv

- Nøkkelbåndene lager vi av plastikkperler og en særegen teddybjørnformet perle tredd på slitesterk nylontråd, samt en krok til å henge nøkkelknippet på. Kunden kan selv bestemme farge, evt. fargekombinasjon og lengde på nøkkelbåndet.

- Vi vil bidra til at flest mulig barn får mulighet til utdanning, og håper selvsagt at flest mulig tar kontakt og vil kjøpe nøkkelbåndet, oppfordrer Emilie på vegne av firmaet og jentene, alle fra andre videregående.

Kan betale mer

Emilie legger til at nøkkelbåndene koster femti kroner, men at kunder som vil betale mer, gjerne kan det. Det betyr bare mer penger til Redd Barna.

Jentene kan kontaktes via Facebook, og har også egen stand på skolen for å nå de andre elevene.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse