Skoleveien er det verre med

"Nye" Kjelsås skole var ferdig for lenge siden

Kiss&ride: Veibiten som ikke er ferdig, inneholder også en kiss&ride-del for foreldre som kjører til skolen. FOTO: Kristin Tufte Haga

Kjelsås skole sto, helt etter planen, ferdig rehabilitert og bygget ut til skolestart i høst. Veien til skolen er det verre med.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.11.2012 kl 17:19

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Skoleveien?: "Nye" Kjelsås skole var ferdig til skolestart denne høsten, verre var det med deler av veien til skolen - uten asfalt og full av hull - her fra Midtoddveien på oversiden av skolen. FOTO: Kristin Tufte Haga

KJELSÅS:Mange lesere har reagert på at et stykke av veien til helt nye Kjelsås skole - også med to barnehager på området, langs Midtoddveien og bort til Myrerdraget, i flere måneder har sett slik ut. Uten asfalt og full av store hull. Den helt nye rehabiliterte og utbyggede skolen med flerbrukshall, og med kapasitet til 740 elever, sto ferdig når den skulle, til skolestart denne høsten, men veibiten i Midtoddveien- med egen "kiss & ride"-del - har det ikke skjedd noe med på flere måneder.

Men da avisen i dag tok kontakt med kommunen, så fikk den opplyst at nå skal det snart skje noe med resten av Midtoddveien fra Asbjørnsensvei og til Myrerdraget, og at "overvannsproblematikk" har vært årsak til at veibiten rett utenfor skolen har sett slik ut lenge.

Overvannsproblematikk

- Undervisningsbygg skal lage drop off-sone i Midtoddveien for foreldrene som kjører og henter barna på Kjelsås skole. Arbeidet stanset fordi man støtte på tekniske utfordringer, blant annet overvannsproblematikk, forteller kommunikasjonsdirektør i undervisningsbygg - Marit Thorsen.

- Det vil si at man måtte finne ut hvor mange sluk som var nødvendig, og hvor disse skulle kobles på overvannsnettet. Arbeidet vil fortsette i neste uke og man regner med at det vil ta en til to uker, ifølge kommunikasjonsdirektør i undervisningsbygg - Marit Thorsen.

Så da er det bare å smøre seg med tålmodighet litt til langs Midtoddveien på Kjelsås.

LES OGSÅ OM KJELSÅS SKOLE SOM NYLIG SATTE VERDENSREKORD

LES OGSÅ: HURRA DET ER SOMMERFERIE

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse