Stortitler på rekke og rad: Skrekk og gru, vi gleder oss til høstmørket

Colin McRae: Dirt 2 er blant spillene vi gleder oss til.

Spillverket.no er på spillmessa Gamescom i Køln. Her er spillene vi gleder oss mest til.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.08.2009 kl 12:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Dragon Age: Origins

Se bildet større

Alpha Protocol

Se bildet større

Mass Effect 2

Se bildet større

Call of Duty: Modern Warfare 2

Se bildet større

Dead Space: Extraction

Se bildet større

Aliens vs. Predator

Se bildet større

HØSTEN: Mye action og uhygge i vente denne høsten, blant annet Aliens vs. Predator

SPILLVERKET:NO: Her er noen av høydepunktene som vi kommer til å få se på Gamescom-messen og Game Developers Conference i Köln denne uken.

Les også: Spillverket på Gamescom

Alan Wake

Utgivelse: Våren 2010

— Platform: X360, PC

Finske Remedy har vært en yndling hos spillinteresserte helt siden de lagde de kritikerroste Max Payne-spillene, og derfor er det naturligvis mye oppstyr rundt det kommende Alan Wake.

Finnene kan dette med spenning og atmosfære, noe som utvilsomt har kommet godt med under utviklingen av denne psykologiske action-thrilleren.

Les også: Alan Wake imponerer

Dragon Age: Origins

Utgivelse: 6. november 2009

— Platform: PS3, X360, PC

Hvis det er noen som virkelig kan rollespill, så er det Bioware. De har blant annet laget Baldur's Gate (1 og 2), Neverwinter Nights, Star Wars: Knights of the Old Republic og Mass Effect, som alle fremstår som bautaer i sjangeren.

Dragon Age: Origins har blitt kalt en spirituell oppfølger til nettopp Baldur's Gate-spillene, og slike utsagn kan alene gjøre en hver rollespilltilhenger våt i buksene av forventning.

Les mer på Spillverket.no

Alpha Protocol

Utgivelse: 30. oktober 2009

— Platform: PS3, X360, PC

Spilltypen og tematikken til Alpha Protocol er alene nok til å gjøre oss veldig spente på hva mer vi kommer til å få se av spillet.

Spionrollespill er ikke akkurat dagligdags kost. Spillet skal handle om CIA-agent Michael Thorton, som må nøste opp i en sammensvergelse innad i de amerikanske myndighetene.

Mass Effect 2

Utgivelse: Første kvartal 2010

— Platform: X360, PC

I 2007 ga EA ut Mass Effect, som blant annet lagde stort oppstyr i USA for sin skildring av sex mellom romvesen og mennesker. Men det var ikke bare det spillet hadde å by på.

Romeventyret fikk også ros i mesteparten av verdenspressen for dype og varierte rollefigurer og en spennende historie.

Les mer på Spillverket.no

Call of Duty: Modern Warfare 2

Utgivelse: 10. november

— Platform: PS3, X360, PC

Etter at Call of Duty 5 ble laget av Treyarch er serien nå tilbake der den hører hjemme, hos utviklerne til Infinity Ward.

Og alt tyder på at utviklerne har tatt med seg den knallbra kampanjen fra Call of Duty 4, og at vi vil få minst like spennende muligheter til å konkurrere mot andre over nettet.

I tillegg får vi egne, løsrevne oppdrag myntet på samarbeid mellom to spillere.

Spillet har en del nytt å by på av både våpen og utstyr, og i tillegg kan vi glede oss til skuddvekslinger på snølagte fjell og snøskuterkjøring. Kampanjen utspiller seg blant annet i Russland, Kasakhstan, Afghanistan og Brasil.

Heavy Rain

Utgivelse: 1. kvartal 2010

— Platform: PS3

Spillet handler om vanlige mennesker i uvanlige situasjoner, og skal etter utviklernes eget utsagn være mer voksent enn det vi er vant med.

Utviklerne ønsker å påkalle ulike følelser hos spilleren, og vil gjøre det ved hjelp av høy innlevelse. Situasjonene i spillet vil by på moralske valg, og vil ha mange ulike utfall som kan påvirke historien.

Film noir-thrilleren, handler om fire hovedpersoners jakt på en seriemorder, og spillet har fått undertittelen The Origami Killer.

Les mer på Spillverket.no

Dead Space: Extraction

Utgivelse: 1. oktober

— Platform: Wii

Wii-utgaven av Dead Space blir ikke noen billig kopi av spillet som tok de de andre konsollene med storm i fjor.

Dead Space: Extraction får en helt egen plass i historien, og foregår på samme tidspunkt som animasjonsfilmen Dead Space: Downfall, altså før hendelsene i det første spillet.

Aliens vs. Predator

Utgivelse: Februar 2010

— Platform: PS3, X360, PC

Det kommende Aliens vs. Predator er en direkte oppfølger til PC-klassikeren med nøyaktig samme navn fra 1999. Originalen ble utviklet av Rebellion, og det er samme gjengen som i tiden frem til februar skal ferdigstille det nye spillet.

Les mer på Spillverket.no

Colin McRae: Dirt 2 Dirt 2 skal inneholde nye løpstyper, og foregår både i villmarken og på stadioner fylt med tilskuere. Sjåførspirer kan kose seg med trailblazer, rallycross, landrush, raid og tradisjonelle rallyløp.

Brütal Legend

Utgivelse: 15. oktober

— Platform: PS3, X360

Double Fine, Electronic Arts og Activision har omsider ordnet opp i den juridiske suppen Brütal Legend lenge har ligget i, og senere i år skal vi endelig få et skikkelig hardt metall-eventyr fra skaperne av Psychonauts.

Hovedpersonen Eddie Riggs jobber med, du gjettet det, rigging av scener for et band på turné. I løpet av spillet blir han ved et uhell sendt tilbake i tid til den hittil ukjente metallalderen, der det er heavy metal som gjelder.

Her er flere titler som vi gleder oss til

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse