- Skriv mot rasisme

 

Nå kan du gi ditt bidrag i kampen mot rasisme og samtidig vinne 1000 kroner. Vinnerteksten vil blant annet bli publisert på t-banen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.08.2008 kl 15:19

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
OSLO: I anledning OXLO-uka mot rasisme og fordommer kan du nå være med på en skrivekonkurranse mot rasisme. Konkurransen gjelder for hele Oslo.

- OXLO-uka er et veldig bra tiltak i forhold til rasisme. Det er på tide å snakke om hva som er problemet i det norske samfunnet i stedet for hele tiden bare å snakke om hva som er galt med "dem", sier daglig leder i Frivillighetssentralen, Monika Ustad.

- Det er noe grunnleggende galt når noen vil gi Ole Nicolai Kvisler en halv million kroner i arv for å ha drept Benjamin Hermansen, legger hun til.

Markeres over hele byen

Teksten du leverer skal ha et budskap mot rasisme, og frist for innlevering er 5. september 2008. Førstepremie i konkurransen er kr 1 000,-.

- OXLO- uka markeres over hele byen, og hele kommunen er oppfordret til å markere en inkluderende by, sier Monika Ustad.

Beste bidrag vil blant annet bli utstilt på t-banen og publisert i Akers Avis.

Arrangører av skrivekonkurransen er Ellingsrudåsen frivillighetssentral, Ellingsrud kirke og Ellingsrud fritidsklubb i anledning OXLO-uka mot rasisme og fordommer.

Juryen består av Monika Ustad (Frivillighetssentralen), Line Kloster Hov (Kirken) og Arya Keshvari (Fritidsklubben) og Nahom Feshatzion (tekstforfatter og artist i KeSeera).

Send ditt bidrag til: Ellingsrudåsen frivillighetssentral

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse