Annonse: Amfi Ullevaal

– Slengbuksene er tilbake, folkens!

EN GOD MIKS: Butikken har en god blanding av kjente merkevarer og egne kolleksjoner. Hilde Jansen og Nicoline Drolsum er klare for å hjelpe deg med sommerantrekket!

Hos Oui Clothing finner du små skatter til gode priser som du ikke finner andre steder. Butikken har en god blanding av kjente merkevarer og egne kolleksjoner - en spennende miks for kvinner i alle aldre!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.05.2018 kl 20:08

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

FAKTA: Oui Clothing

Åpningstider:

Mandag-fredag: 9-19
Lørdag: 9–18
Søndag: stengt

Oui Clothing har et hav av merker, blant annet:

CAMBIO, MosMosh, PLEASE, DenimStudio, Hunkydory, KatrinUri, SecondFemale, Just Female, LineofOslo, Rich&Royal, JOTT, ClosetomyHeart, AneMone, Lexington, InWear, PartTwo, Noma, NUDE, Kanna, KMB, SixtySeven og SteveMadden. 


Hilde Reiersens favoritter til sommergarderoben er:

  • "Flare" jeans 1.499,-
  • 
T-shirt 399,-
  • Kaftan 1199,-
  • Hårbøyle 249,-
  • Hvit enkel blondekjole 899,-
  • Flipflops 399,-
  • Følg @OuiClothing på Instagram og Facebook! Eller besøk www.ouiclothing.no for å se det siste av trender! 


AMFI ULLEVAAL: Hilde Reiersen er driver og eier av butikken Oui Clothing - som det kun finnes to av.

Det som skiller Oui Clothing fra mange andre klesbutikker er blandingen av både kjente og egne merker. Reinertsen har mange kontakter fra sitt arbeid innen engroshandel og reiser selv og henter kolleksjonene rundt omkring fra kontinentet.

- En gang i måneden reiser jeg og henter spennende varer. Dette gjør butikken annerledes og kundene finner små skatter til gode priser som de ikke finner andre steder. Oui Clothing er en spennende miks for kvinner i alle aldre!

Se frem til en fargerik sommer!

Denne vår og sommeren er Oui Clothing fargerik! Det bugner av farger i alt fra pasteller til knallfarger i butikken. Rosa og blått i alle toner, grønn, gul og oransje - for ikke å nevne rød, som er et "must" for sommeren. Rød er en farge som holder seg i motebildet fremover, den fortsetter å komme sterkt inn mot høsten.

Se bildet større

PASTELL: Denne vår og sommeren er Oui Clothing fargerik! Det bugner av farger i alt fra pasteller til knallfarger i butikken

— Denne våren har «flare-bukser»slått skikkelig an og er en stor hit i trendbildet. Så slengbuksen er tilbake folkens og Oui Clothing har dem i jeans og i et hav av farger fra DenimStudio, sier hun og fortsetter:

— I kombinasjon med en t-skjorte og en morsom kaftan eller en lin-/blondetopp er du klar for en fin sommerdag.

Ellers vil Reiersen anbefale en lett sommerkjole - Oui Clothing har utvalget i alt fra den perfekte, hvite blondekjolen til en mer "bohemkjole" som nok en sommer er i motebildet.

— Vi har kjoler i mange fine blomsterprint, farger og lengder - ta turen innom for en titt!

Se bildet større

FARGERIKT: Det bugner av farger i alt fra pasteller til knallfarger i butikken.

Startet et konsept for «kvinnen i gata»

Reiersen forteller at hun har vokst opp i klesbransjen og at hun fikk mye inspirasjon som barn.

— Jeg har bakgrunn fra klesbransjen, både som modell, engroshandel med klær, egne merker og er utdannet dekoratør og koordinator. Min mor May Reiersen og stefar drev i sin tid med engroshandel med klær, noe som inspirerte meg i oppveksten.

Da Reiersen følte hun var moden for det, ønsket hun å starte et annerledes butikkonsept for "kvinnen i gata». Hun ønsket å gi kunden det lille ekstra, uten at det kostet kunden en formue. Etter flere år på veien som agent og mye erfaring startet hun butikkene Oui Clothing i 2000.

- Oui Clothing blir drevet etter filosofien av å se mennesket - hele mennesket. Alle kunder er mennesker og fortjener å bli sett og bli tatt godt vare på. Vi ønsker å gi kundene det lille ekstra i en hektisk hverdag. Livet er nå og ingenting er selvfølgelig, så mottoet er ta vare på livet og hverandre!

Se bildet større

VINTAGE: Jakkene fra Monikmo er alle unike, håndlagde med perler og stoff fra gamle indiske og afghanske brudekjoler.

Kundene inspirerer

Butikkeieren får motivasjonen og sin indre «drive» av kundene.

— Jeg elsker jobben min og gleder meg hver dag til å gå på jobb. Det å få treffe så mange forskjellige og herlige mennesker inspirerer meg - alle har en historie og det er spennende. Ingen dag er lik!

— En hel dag på jobb i butikken er en drømmedag for meg, velkommen til meg og mitt team!

Det er ikke bare kundene som kan få en makeover før sommeren setter i gang for fullt. Butikken skal også gjennomgå en oppfriskning! De har bestilt nytt skilt med ny logo og de skal bytte gulv, flytte disken, få flere prøverom og ny innredning og stativer.

– Interiørarkitektene er i full gang med planleggingen – dette blir fantastisk gøy. Vi gleder oss til å vise kundene den nye butikken!

GÅ TIL AMFI ULLEVAAL NETTSIDER!

Se bildet større

"FLARE": Slengbuksa er tilbake!