Nokia World: Slik er Mini-Nokia

 

Mini heter den, men noen minimal pris får den ikke.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.09.2009 kl 09:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

MINI: Er dette mobiltelefonen for den Facebook-avhengige?

AMOBIL.NO: Nokia har lansert sin N97 Mini, i samsvar med ryktene som har svirret de siste månedene.

Det viktigste i N97 Mini er deling, inkludert lokasjonsdeling. N97 Mini er den første enheten med tjenesten "Lifecasting with Ovi". Det er et partnerskap med Facebook, som er verdens største sosiale nettverk.

Applikasjonen lar brukerne dele sin posisjon og oppdatere statusen direkte til Facebook-kontoen på mobiltelefonen. Det vil si at du kan fortelle vennene dine hvor du er, og venner med samme tjeneste kan navigere til hvor du befinner deg - og omvendt.

Les også: Her er Nokias X-serie

Lonely Planet

N97 Mini har Ovi Maps, etterfølgeren til Nokia Maps, slik at du kan navigere både bak rattet og til fots.

Telefonen har også innebygget kompass, slik at den er enklere å bruke til fots. I tillegg finner du Ovi Store, som lar deg laste ned nye applikasjoner så vel som videoer og podkaster.

Lonely Planet er også innlagt, slik at du enkelt finner en rekke reiseguider. Blant annet inneholder denne tjenesten 33 000 forskjellige steder å spise og 15 000 steder å shoppe.

Les også: En av de første telefonene med Windows Market er lansert

Ingen minipris

Nokia N97 skal dukke opp i butikkene i løpet av årets fjerde kvartal, og dermed forhåpentligvis i tide til julehandelen. Prisen skal være 450 euro før skatter og avgifter, noe som bør tilsvare rundt 4900 kroner her til lands.

Les mer om Nokia N97 Mini på Amobil.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse