Sambo-sug?

Slik finner du den rette!

COACH: Vibecke M. Garnaas

Coach Vibecke M. Garnaas møtte den rette da hun minst ventet det! Her er hennes tips.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.11.2009 kl 13:10

KVINNEGUIDEN.NO: Om du er singel og tenker at "den rette" aldri kommer til å dukke opp, skal du vite at det kommer til å skje - også med deg!

Master NLP Coach Vibecke M. Garnaas var Ungkaren-deltaker i 2003, og har dermed personlig erfaring med hva som skal til for å tiltrekke seg den rette!

- Jeg fant faktisk mannen jeg er gift med den samme høsten som programmet ble vist, og da hadde jeg jobbet mye med meg selv etter innspillingen. Jeg gikk fra å lete etter en kjæreste til å tiltrekke meg en. Det er stor forskjell, sier coachen til Kvinneguiden.

WEB-TV: - Kvinner dramatiserer og lager mye styr ut av det meste

Ferdig med tidligere forhold

Hun forteller at det er vanskelig å finne mannen i sitt liv hvis utgangspunktet er; "jeg er ensom og en partner vil løse problemene".

- Sjansen for å møte drømmemannen i en slik situasjon er liten. Da må du i stedet rette oppmerksomheten innover og fokusere egenskaper som gjør det mulig å finne glede i situasjonen du befinner deg i.

- Det vil løfte deg som person - noe omgivelsene vil merke. Først da er du klar til å tiltrekke deg "mannen i ditt liv", sier Garnaas.

- Hva er viktigst å tenke på når man ønsker å møte en fremtidig kjæreste?

- Det første spørsmålet du bør stille deg er: "Hvorfor ønsker jeg å finne en kjæreste?". Svaret er avgjørende i forhold til om du er klar til å innlede et forhold eller ikke.

- En kjæreste skal ikke være avgjørende for hvor fornøyd du er med livet ditt. Det skal være noe du tilfører livet fordi du ønsker det, og ikke fordi du prøver å dekke et behov, sier coachen og fortsetter:

- En annen viktig ting å tenke på er om man er ferdig med tidligere forhold. Har du klart å gi slipp på alle følelser relatert til tidligere forhold?

Les også:

Dette er drømmemannen

Dårlig idè med one-night-stand

Slik får du en sexy kjæreste

Pass deg for fellene:

Lurer du på hvordan du skal ta kontakt med fremmede for å gjøre et lite "fremstøt"? Det finnes en del uskrevne regler som man bør være bevisst på med hensyn til å ta kontakt med potensielle kjærester.

- Du bør da være klar over hva du er på jakt etter. Leter du etter drømmemannen så bør du forholde seg til disse, og da spesielt i begynnelsen, sier coachen.

Styr unna disse fellene:

  • Usikkerhet: Kroppsspråket utgjør hele 58 prosent av all kommunikasjon, så sørg for at holdingen din utstråler selvsikkerhet.
  • For tilgjengelig: Menn liker å jakte, så legg ikke for mye følelser i første, andre eller tredje møte.
  • Desperat: Unngå å fortelle for mye om familiedrømmer.
  • Alkohol: Snøvling og repeterende fortellinger virker mot sin hensikt.
  • Rollespill: Vær deg selv!

Les hele saken på Kvinneguiden.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...