Slik sjekker du på byen!

SJEKKE: Vær ikke redd for å ta initiativet. Har du kjøpt en øl til fyren du vil sjekke opp, er dette bare bra.

Kvinner må ikke være så redde for å ta initiativet på by'n, mener sjekkeekspert.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.09.2008 kl 12:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KVINNEGUIDEN.NO: Hvorfor er det fortsatt slik at vi kvinner ofte sitter på rompa og venter på at mennene skal sjekke oss opp? Forfatter og journalist Mads Larsen mener at kvinner bør ta saken i egne hender!

- Utrolig enkelt

- Kvinner er gjerne ute etter at kontakten med menn skal føre til et kjæresteforhold. Derfor blir de ofte skuffa dersom mennene som sjekker dem opp, forsvinner etter et "one night stand", det gjelder nemlig flesteparten av mennene på byen, sier Mads Larsen, forfatter og journalist

- For å ha mer kontroll på hvilke menn de får kontakt med, bør kvinner ta grep om saken selv og bli mer aktive, råder Larsen.

Forfatteren, som tidligere har gitt ut sjekkeboken, "Pornopung - håndboka", mener at kvinner bør forstå hvor utrolig enkelt det er for dem å få seg en type på byen om det er dette de ønsker;

- Det trenger ikke være vanskelig, alt du må gjøre er å overvinne angsten og tore å gå bort til en fremmed mann og prate med ham. Samtalen du begynner på, kan for eksempel starte slik; "Hei, har du hatt en bra dag? Jeg har hatt en utrolig kul dag!", forklarer Larsen til Kvinneguiden.

Les også: Hvorfor sjekke - jeg er lykkelig som singel

- Vær positiv

Han mener at det største problemet med jenter, er at de ofte blir spydige og frekke i kjeften tilbake dersom en mann sjekker dem opp på byen.

- Om en positiv, åpen jente begynner å prate med en mann på byen, vil mannen bli overveldet og glad. Er hun samtidig direkte og forteller ham hvorfor hun ønsker å prate med ham, vil mannen synes at dette er fantastisk, sier forfatteren.

Les flere saker om sex og samliv på Kvinneguiden.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse