Slipp Kraften løs

 

Ideen er særdeles lysende: Gjør Kraften så kraftig som den aldri har vært.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.09.2008 kl 14:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GAMER.NO: Lekker, finslipt action sier vi aldri nei til. Og i Star Wars: The Force Unleashed blir Stormtroopers kastet rundt som filledukker mens resten av fiendegruppen må gjennomgå elektrolyse. Kanskje hverdagskost for dem det angår. Gourmetmat for oss bak spakene.

Galaksen er som vanlig opprørt av Imperiet. Med maktgrep rundt mesteparten av Star Wars-universet, er det ikke lenge før det absolutte diktatur blir en realitet. Darth Vader blir sendt rundt i fjerne strøk for å rense kosmos for gjenværende Jedi-riddere, men adlyder ikke sin ordre fullstendig.

Her blir vi kjent med den hemmelige læregutten til Darth Vader, en slags surrogatvariant av Luke Skywalker. I lik stil med God of War skal man kjempe seg gjennom horder av fiender, avbrutt av sjeldne plattformelementer.

Det som gjør dette så utrolig gjennomført, er ikke bare historien – som føyer seg pent inn i Star Wars-sagaen – men også en lekker følelse av å være mektig.

Med ny fysikksimulasjon for livaktige reaksjoner integrert, er det en nytelse å løfte opp Stormtroopers i luften, for å se at de klamrer seg fast til kameratene sine.

Ikke bare fiendene oppfører seg naturlig: Også metall, glass og tre reagerer mer realistisk enn i noe annet spill vi har opplevd. Alt dette bidrar til en helt genuin følelse av – nettopp – Kraften.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

Her finner du flere spilleanmeldelser

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse