Anette selger «livsfarlig» sofa: – Sofaen tar livet av mannen min

SELGES: Nylig la Anette Bøen ut denne sofaen til salgs, men den er ikke solgt ennå. Hun kan likevel komem høytpå lista over årets morsomste finn-annonse.

– Det sies at stillesitting er den nye folkesykdommen. At sofaen er farligere enn juleribba. I så fall er sofaen vår som sprøstekt svor på juleaften, skriver Anette Bøen i et forsøk på å selge familiens sofa.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO: Et av årets morsomste finn.no-annonser så langt, ble nylig lagt ut. Anette Bøen vil nå selge sofaen, som hun og mannen har hatt i syv år. Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Anette søndag, og har fått gjengi teksten:

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Hver ettermiddag

«Så og si hver ettermiddag i snart sju år har denne forlokkende sirenen av en sofa lokket min mann på rygg. Og det tar livet av han.

676.000 europeere dør hvert år som følge av fysisk inaktivitet. Nyere forskning viser at uansett hvor sprek du er, skal du aldri sitte mer enn 55 minutter av gangen uten å stå opp. Og at muskulaturen må stimuleres 4-5 minutter hver time for å eliminere den negative effekten av inaktiv muskulatur.

Men vår sofa er som ei moderne, urban hulder som drar oss ned i avgrunnen. Når du først har lagt deg tilrette, kommer du deg ingen vei. De myke putene, den utsøkte liggevinkelen, den romslige plassen og den himmelske følelsen av nytelse du får i denne sofaen, overgår alt annet.

Men vår sofa er som ei moderne, urban hulder som drar oss ned i avgrunnen

LES OGSÅ: Innbruddstyven ble bitt i foten

Håpet å slite i stykker

Jeg hadde håpet at vi skulle slite sofaen i stykker etter all bruken. Men den gang ei. Sofaen er like slitesterk som englenes harpestrenger. Jeg hadde håpet at tacosausen fra våre mange fredagsmiddager i sofaen skulle lage uhelbredelige flekker. Men nei da, sofastoffets vannavstøtende fortreffelighet og impregnering overvinner alt.

Selv rødvinsøl har forsvunnet uten at man ser spor etter det. Og det til tross for det lyse, delikatet utseende.

Sofaen eller meg!

Nå har jeg stilt mannen min et ultimatum; sofaen eller meg. Og velger han sofaen, er den mitt eneste krav i skillsmissen. Valget falt på meg, og nå kan den komfortable djevelskapen bli din.»

Likevel er sofaen foreløpig ikke solgt, ifølge selgere.

– Bare å ta kontakt hvis du har lyst på sofaen, oppfordrer Anette.

Les også:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse