ANNONSE
Annonse

Drømmejobb:

Søker badeglade familier

Star Tour ønsker en familie til å teste vannskliene på fire hoteller.

Neste sommer lanserer Star Tour “Splash - hotell med badeland”. Nå søker feriearrangøren en badeglad familie med svømmehud mellom tærne til å teste vannsklier rundt Middelhavet i august.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.07.2009 kl 15:09

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO: - Som et ledd i lanseringen av Nordens første hotellkonsept med fokus på eget badeland, Splash®, søker Star Tour en familie som skal teste og gi karakterer til fire av våre seks Splash-hotell rundt Middelhavet, sier kommunikasjonsdirektør Lena Petersson hos Star Tour.

Hun forteller at selskapets produktsjefer naturligvis har hatt en grundig gjennomgang av både hotell og badeland, men at Star Tour også trenger førstehåndskunnskap og erfaringer fra en familie som har testet badelandene fra A til Å.

- Vi ser etter en glad familie med ett eller to barn i alderen 8 til 12 år som stortrives i vannet og som kan gjøre en grundig jobb med å dokumentere testreisen, fortsetter Petersson,

Kommunikasjonsrådgiver Elisabeth Larsen-Vonstett forteller Lokalavisene i Oslo at familiene som ønsker å være med på dette må søke allerede nå siden det begynner å haste.

Trenger søknader raskt

- Reisen skjer i perioden 1. til 15.augsut, så vi trenger søknadene så fort så mulig, sier hun.

Familien skal teste ut tre hoteller i Tyrkia og ett i Rhodos.

Underveis skal familien blant annet blogge og fotografere, og når de kommer hjem skal de skrive reisebrev fra turen.

Påmelding gjøres på mail til splash@startour.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse