Søker deltakere til Pangstart

Illustrasjonsfoto

Er du gründer og ønsker en tverrfaglig gjennomgang av din forretningsidé? Er du student eller arbeider du innenfor en utdanningsinstitusjon eller offentlig virksomhet og ønsker å videreutvikle kunnskapen din om forretningsutvikling? Da kan "Pangstart" være noe for deg.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.08.2008 kl 09:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
OSLO: Pangstart er et praktisk og teoretisk kurs i forretningsplanutvikling som arrangeres av Næringsetaten 11.-12. og 22.-26 september.

Gjennom kompetente grupper jobbes det tett for å utvikle gode forretningsplaner. I de tverrfaglige gruppene sitter gründerne sammen med studenter og ansatte fra universiteter og høyskoler i Oslo og Akershus, samt andre ressurspersoner.

Pangstart består av:

- To dagers intensivkurs på BI Nydalen

- En ukes workshop på Olavsgaard Hotell

Næringsetaten søker:

- Seks motiverte gründere som ønsker å gi idéen sin en boost. Du må enten ha startet firma eller ha planer om å starte i løpet av kort tid. Selskapet må ha potensiale til raskt å bli arbeidsgiver for flere personer i helttidsstilling og må ha forretningsadresse i Oslo eller Akershus (søknadsfrist 15.august).

- Seks motiverte seniorer som har vært noen år i arbeidslivet, men ikke nødvendigvis jobbet med forretningsutvikling. Under Pangstart kan du dele av dine erfaringer, samt utvikle deg selv, din kompetanse og ditt nettverk gjennom arbeidet med en forretningsplan (søknadsfrist 29.august).

- 24 studenter fra alle typer utdanning - men med interesse for gründervirksomhet/entreprenørskap. Du må enten ha bostedsaddresse eller studere ved en høyskole eller universitet i Oslo eller Akershus (søknadsfrist 29.august).

Det er gratis å delta på Pangstart, det som kreves av deltakerne er tid, kunnskap og engasjement. For mer informasjon og påmelding, gå inn på www.pangstart.org

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse