Søker deltakere til Pangstart

Søker deltakere til Pangstart

Illustrasjonsfoto

Er du gründer og ønsker en tverrfaglig gjennomgang av din forretningsidé? Er du student eller arbeider du innenfor en utdanningsinstitusjon eller offentlig virksomhet og ønsker å videreutvikle kunnskapen din om forretningsutvikling? Da kan "Pangstart" være noe for deg.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.08.2008 kl 09:25

OSLO: Pangstart er et praktisk og teoretisk kurs i forretningsplanutvikling som arrangeres av Næringsetaten 11.-12. og 22.-26 september.

Gjennom kompetente grupper jobbes det tett for å utvikle gode forretningsplaner. I de tverrfaglige gruppene sitter gründerne sammen med studenter og ansatte fra universiteter og høyskoler i Oslo og Akershus, samt andre ressurspersoner.

Pangstart består av:

- To dagers intensivkurs på BI Nydalen

- En ukes workshop på Olavsgaard Hotell

Næringsetaten søker:

- Seks motiverte gründere som ønsker å gi idéen sin en boost. Du må enten ha startet firma eller ha planer om å starte i løpet av kort tid. Selskapet må ha potensiale til raskt å bli arbeidsgiver for flere personer i helttidsstilling og må ha forretningsadresse i Oslo eller Akershus (søknadsfrist 15.august).

- Seks motiverte seniorer som har vært noen år i arbeidslivet, men ikke nødvendigvis jobbet med forretningsutvikling. Under Pangstart kan du dele av dine erfaringer, samt utvikle deg selv, din kompetanse og ditt nettverk gjennom arbeidet med en forretningsplan (søknadsfrist 29.august).

- 24 studenter fra alle typer utdanning - men med interesse for gründervirksomhet/entreprenørskap. Du må enten ha bostedsaddresse eller studere ved en høyskole eller universitet i Oslo eller Akershus (søknadsfrist 29.august).

Det er gratis å delta på Pangstart, det som kreves av deltakerne er tid, kunnskap og engasjement. For mer informasjon og påmelding, gå inn på www.pangstart.org

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse