ANNONSE
Annonse

Søker idrettsprosjekter som trenger penger

Solveig Gulbrandsen med olmpisk gull i fotball og nesten 200 landskamper, tidligere olympisk gullvinner i kombinert Fred Børre Lundberg, og verdensmester i curling, Steffen Walstad fra www.ibelieveinyou.no. (I tillegg er olympisk surfer Jannicke Stålstrøm med i prosjektet.) Foto: www.ibelieveinyou.no

Det blir kanskje ikke så vanskelig å finne? For fotballspiller Solveig Gulbrandsen og tidligere kombinertløper Fred Børre Lundberg og «I believe in you»-prosjektet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.07.2016 kl 12:04

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDRE AKER: Det handler om crowdfunding.

– Vi ønsker tips om gode idrettsprosjekter, og vil så oppfordre folk til å gå inn å finne prosjekter de liker, kanskje støtte med en hundrelapp eller to. Så kan drømmer og mål for idrettsutøverne bli en realitet, oppfordrer den profilerte fotballspilleren Solveig Gulbrandsen til Nordre Aker Budstikke.

LES OGSÅ: Tåsentunnelen stenger i sommer

USA

I blant annet USA er crowdfunding «helt vanlig».

– Nordmenn er litt tregere. I blant annet USA er folk veldig flinke til å gi til idretten, og mange gode idrettsprosjekter er finansiert nettopp gjennom crowdfunding, legger Gulbrandsen til.

Norske versjonen

Tidligere olympisk gullvinner i kombinert Fred Børre Lundberg, Solveig Gulbrandsen med olmpisk gull i fotball og nesten 200 landskamper, verdensmester i curling, Steffen Walstad og olympisk surfer Jannicke Stålstrøm skal sammen jobbe i den norske versjonen av «I believe in you»-prosjektet og crowdfunding-plattformen.

LES OGSÅ: Så mye eiendomsskatt betaler vi i Nordre Aker

Private supportere

På ibelieveinyou.no kan idrettsutøvere, klubber, foreninger, sportsrelaterte infrastrukturprosjekter og sportsarrangementer samle inn penger fra private supportere.

– Ibelieveinyou.no fungerer på lik måte som når utøvere går dør til dør og selger flakslodd eller toalettpapir, men ganske enkelt på Internett, skriver prosjektet selv.

LES OGSÅ: Er Viktor den nye Nerdrum? Se hva 13-åringen har tegnet!

Utøverne gir tilbake

Videre.

– Det gjør også at utøverne kan tilby mer personlige gaver som hjemmebakte pepperkaker eller en personlig treningsøkt. Det handler om å oppnå noe stort sammen med mange små bidrag – enten det er fra en onkel, arbeidskollega eller fan.

Kanskje trenger idrettsklubben din nye drakter, en klubbuss eller renovasjon av garderobene?

Les mer på www.ibelieveinyou.no.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse