Solemskogen ikke i mandatet

Leder av utredningsgruppa for kunstsnøanlegg i Lillomarka dropper Solemskogen. – Mandatet til gruppa gjelder ikke produksjon og kunstsnøløyper i Solemskogen, sier Asbjørn Hjerten.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.03.2006 kl 13:46

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Solemskogen: Det har vært forvirring rundt det egentlige mandatet til arbeidsgruppen, som utreder muligheten for kunstsnøanlegg i Lillomarka. Under møtet i Solemskogen forrige onsdag ble arbeidsgruppens leder, Asbjørn Hjerten, bedt om å presisere mandatet til gruppa.

– Det er riktig at vårt mandag ikke inkluderer Solemskogen som et alternativt produksjonssted for kunstsnø. I tillegg er det heller ikke innenfor vårt mandat å vurdere kunstsnøløyper fra - eller innom - Solemskogen. Det er forslag som Kjelsås Langrenn har kommet med underveis, sier Hjerten.

Han understreker at mandatet til gruppa vil bli fulgt.

– Diskusjonene vil selvfølgelig fortsette i gruppa. Men slik jeg ser det nå - og særlig i etterkant av onsdagens møte - vil fokus fremover bli på et stasjonært anlegg på Linderudkollen, med en rundløype i området der. Det ekstra vannet vi trenger, får vi eventuelt vurdere å ta fra Kringla, sier Hjerten.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse