Solfylt gledesdag på Korsvollhytta

Koste seg i solen: Korsvollbeboere Turid Bjørk, Kari Riis Larsen, Mari Grøndal og Kjell Erik Larsen var storfornøyde under nyåpningen.

Takket være 250.000 kroner fra Olav Thon har Korsvoll IL pusset opp Korsvollhytta. Under nyåpningen av hytta på søndag doblet han, til alles store glede, beløpet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.09.2006 kl 13:08

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Tiril, Tale og Kine vil gjerne besøke Korsvollhytta ved en annen anledning også. Helst med overnatting.

Se bildet større

Gunnar og Åse Marie Løkken fra Trehjørningen i Nordmarka hadde tatt turen innom Korsvollhytta.

Se bildet større

sa Thon og oppfordret barn og unge til å komme seg ut i naturen.

Nordmarka: Det var en sprek Olav Thon som ankom Korsvollhytta syklende. Thon har sponset hytta med 250.000 kroner til oppussing og takket være stor dugnadsånd står hytta ved Ørefiske i Nordmarka nå klar til bruk, finere enn noen gang.

- Jeg synes det har blitt fint her. Utrolig hva mitt bidrag har utløst. Dugnadsånden her er jo stor og de har fått til veldig mye, sa Thon. Selv ønsket han ikke så mye oppmerksomhet rundt pengegaven, men det var ikke til å unngå da han på strak arm annonserte at han ville gi ytterlige 250.000 kroner til videre arbeid med hytta. Og ikke nok med det: avslutningsvis sang han en sang for de mange som hadde møtt opp.

- Akkurat på en slik solskinnsdag som denne, hvor alle er i godt humør- også jeg, vil jeg gjerne doble gaven jeg har gitt, sa han til stor jubel og applaus før han stemte i.

Rørt av innsatsen

- Ja, dette var flott, kunne Kari Riis Larsen og Kjell Erik Larsen konstatere.

De to var aktive brukere av hytta da de var yngre og har selv vært med på å sette den i stand i dag.

- Det er helt utrolig. Vi har sett hvordan det så ut her før oppussingen. Og jeg er imponert over hva de har fått til her. Det gjør meg bare både stolt og glad, smilte Riis Larsen.

- Nå håper vi jo at flere vil benytte seg av hytta. Thon er en fantastisk mann. Det er flott det han har gjort her, sa Larsen.

Dugnadssjef og styremeldem i Korsvoll IL, Rune Bae var storfornøyd.

- Dette var et sted hvor sola sjelden slapp til. Det var høye trær og tett kratt her. Nå har vi laget ny vei og parkeringsplass, taket er byttet ut og vi har fått et helt nytt oppgradert kjøkken. I tillegg har vi endelig fått vann på hytta, kunne Ba fortelle.

Han ønsker å rette en stor takk til Olav Thon for det økonomiske bidraget han har gitt.

Også Per Tøien, nestleder i hovedstyret, hadde et par ting på hjertet:

- Dette er et sted vi kan være stolte av og jeg håper med dette vi har klart å skape et sted for videre aktivitet. Tusen takk til alle som har bidratt både økonomisk og med uvurderlig dugnadsarbeide, sa han, før rømmegrøt, spekemat, pølse, brus og saft ble servert til gjestene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse