Solgt flere millioner over prisantydning

Denne boligen var det noen som var villig til å betale høyt over prisantydning for. FOTO: PRIVATMEGLEREN ALLE

Enebolig med spektakulær utsikt, i utgangspunktet priset til 17 millioner kroner, tok helt av!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.06.2017 kl 15:59

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDBERG: «Enebolig ligger på høydedrag med spektakulær utsikt, med to utleiedeler med egen inngang. Garasje, solrike og barnevennlige omgivelser inntil Marka-grensen», står det blant annet i prospektet for eiendommen i Storkenebbveien 11 på Nordberg.

Se bildet større

Huset i Storknebbveien. FOTO: PRIVATMEGLEREN ALLE

Prisantydning var på hele 17 millioner kroner. Nordre Aker Budstikke kjenner til at sluttprisen etter budrundene endte på 22 millioner kroner.

– Ja, det stemmer at prisen endte på 22 millioner kroner, sier advokat i Privatmegleren Allé, Dag-Frode Aasheim.

– Noen er villig til å betale for en unik beliggenhet, med en fantastisk utsikt og gode solforhold. Området er en liten grønn oase, inntil markagrensen. Det er heller ingen gjennomgangstrafikk der, sier Aasheim videre.

Høy pris og langt over prisantydning, til tross for at boligprisene i Norge falt 1,1 prosent i mai 2017. Sesongkorrigert var prisnedgangen 0,7 prosent. Mai følger dermed vårmånedene med avtagende prisvekst sammenlignet med den sterke prisveksten i 2016

Se bildet større

Ikke noe å si på utsikten. FOTO: PRIVATMEGLEREN ALLE

Tomtestørrelsen på den solgte eiendommen er på rett i overkant av ett mål, boligens primærrom på 223 kvadratmeter.

LES OGSÅ: Doblet nesten salgssummen for denne lille hytta i Maridalen

Fantastisk utsikt

Utsikten beskrives videre i prospektet.

«Hvor man kan se alt fra Grefsenkollen, Ekeberg, sentrum, Bunnefjorden og Oslofjorden med mange av øyene. Meget gode solforhold med sol fra morgen til kveld. Boligen ligger usjenert, fritt og luftig med Marka som en av sine nærmeste naboer.»

Se bildet større

FOTO: PRIVATMEGLEREN ALLE

– Meget velholdt

«Boligen fremstår som meget velholdt. Gulvvarme i nesten alle rom samt solfanger på taket som er tilknyttet varmtvannsbereder. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Husets fasader ble malt våren 2017. Flott, frodig og opparbeidet hage fordelt over to plan. Tre markterrasser og flaggstang», beskriver prospektet videre.

Eiendommen fremstår som meget velholdt.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse