Solgt før visning - for mange millioner

Det grønne huset og eiendommen med den fantastiske utsikten fikk ben å gå på - og solgt før visning. FOTO: DNB EIENDOM

«En frittstående enebolig på en av Oslos flotteste adresser!»

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.03.2017 kl 13:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSENÅSEN: Denne boligen i Lachmannsvei 4d fikk ben å gå på. Utgangsprisen var på nesten 19 millioner kroner, 18.750.000,-.

En av Oslos flotteste adresser

– En frittstående enebolig på en av Oslos flotteste adresser i Nordre Aker bydel. Boligen bærer preg av å trenge moderniseringsbehov, men har et enormt potensiale. Tomten er helt unik der den ligger helt ute på pynten av Grefsenkollen, uten gjenboere, står det i prospektet.

Videre.

Utsikt

– Her kan man nyte utsikten fra Maridalsvannet i Nord via Tryvann i vest, til Kjelsås, Oslo by og Oslofjorden før øynene treffer Barcode, Ekebergsletta og Ekebergrestauranten i øst.

Solgt!

Men eiendommen med bolig på 142 kvadratmeter brukasreale og tomt på 1.5 mål, rakk ikke å komme ut på visning, men ble solgt privat ved et bud direkte til selger.

For hele 20 millioner kroner.

Se bildet større

Christine Bjørnerud - eiendomsmegler i DNB Eiendom. FOTO: DNB EIENDOM

Nordre Aker Budstikke har tatt en prat med eiendomsmegler Christine Bjørnerud i DNB Eiendom Storo, som hadde oppdraget for selger av Lachmanns vei 4d.

En dyr eiendom i utgangspunktet, og som gikk unna før visning?

– Dette er jo et veldig fint område, og ikke minst et pluss at skoler og barnehager i nærheten, og lokalmiljøet, er så bra som det det er. Vi merker at etterhvert som fortetningen blir større og større i områder nærmere sentrum, søker mange lokale fra Nordre Aker «hjem» igjen etter noen år utenfor bydelen, forteller Bjørnerud.

Mange interessenter

Som selv er lokal fra området.

– Jeg kan ikke gå i detalj i den private avtalen som ble gjort om Lachmanns vei 4d, men det var mange interessenter. En god blanding av privatpersoner og utbyggere. Det er nok flere som klør i fingrene etter å få utvikle eplehagetomter i området, og som selv lokal så er det også hyggelig at en god del av kjøperne av eiendommene på Kjelsås og Grefsen, skal bli boende selv.

Bjørnerud forteller om mange interessenter.

– Mange interessenter har tatt kontakt også etter at det ble kjent at Lachmanns vei-eienodmmen var solgt. Som ønsker tilsvarende tomter og eiendommer i området. At det er så få tomter og boliger som ligger ute for salg, gjør naturligvis at presset på boligene som ligger ute blir enda større, sier Bjørnerud.

Mer om boligen i Lachmanns vei

Primærrom for boligen som er oppført i 1927 er 163 kvadratmeter - bruttoareal er 191 kvadratmeter.

Eiendommen har også garasje.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse