ANNONSE
Annonse

Sorry - du får ikke bli med!

En svanes fotballdød.

Vant: Lyns 16 års gamle jenter vant hele 6 - 0 over Kvernbit i dag, her tomåsscorer Julie Schia. FOTO: Kristin Tufte Haga Foto: Foto: Kristin Tufte Haga

Kanskje ikke annet å forvente enn at Svanhild stakk innom. Noen av Norway Cup-banene har naturreservat som nærmeste nabo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.07.2013 kl 16:50

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RUSTAD: Mandag klokken 12 skulle Lyn-jentene (15/16 år) spille sin første Norway Cup-kamp, mot Kvernbit. Men det var flere som hadde lyst til å bli med i kampen.

Storseier for Lyn

En flott svane skyndte seg ut på banen like først kampstart, og hadde på ingen som helst måte lyst til å fjerne seg frivillig. Men en Kvernbitspiller, totalt uten svanefrykt, klart etterhvert å jage svanen av banen.

Kvernbit kunne nok heller frykte Lynjentene, som til slutt sto igjen med seier 6 - 0 over vestlandslaget.

LES ALLE VÅRE REPORTASJER FRA NORWAY CUP

Østensjøvannet

Men kanskje ikke rart Svanhild dukket opp på banen. Rustadområdet - hvor flere av Norway Cup-banene ligger - er nærmeste nabo til naturreservatet Østensjøvannet:

"Østensjøvannet er en av Norges rikeste innsjøer når det gjelder vann- og sumpvegetasjon, noe som danner grunnlaget for et et rikt fugle- og dyreliv. Artsrikdommen og den sentrale beliggenheten gjør vannet til et av landets mest benyttede rekreasjonsområder", ifølge Wikipedia.

LES OGSÅ: Vilde scoret alle fem

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse