Spill: Ørkenvandring

 

Hvor dårlig kan et spill egentlig bli? Svaret må være Evil Days of Luckless John.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.03.2008 kl 09:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

ANMELDT: Evil Days of Luckless John.

GAMER.NO: Hat er et svært sterkt ord. I dagligtalen prøver jeg å bruke det så lite som mulig, men akkurat dette spillet krever at jeg likevel slår på stortromma. Jeg hater Evil Days of Luckless John! Jeg kan nevne at grafikken er det aller beste elementet ved spillet, og det sier ikke så rent lite om resten av dette makkverket. Tusenvis av grafikkfeil møter mine øyne, figurene er stive og pregløse og spillet hakker med jevne mellomrom. Heller ikke lyden er særlig imponerende. Stemmeskuespillet er slapt, og musikken gjentar seg selv hvert andre minutt. Disse feilene er likevel bare som dråper i et stort hav av elendighet

Stikkordet i Evil Days of Luckless John er «sjangerblanding». Av og til må du kjøre bil, andre ganger må du snike deg rundt omkring eller sloss med rotter. Det som er synd med dette oppsettet er at absolutt ingen av delene er gode. Tvert imot, de aller fleste er så dårlige at det gjør vondt dypt inn i hjertet mitt å prøve å se gjennom den omvendte logikken som dette spillet representerer.

Få personer har nok hørt om dette spillet. I mitt stille sinn ber jeg om at det forblir slik. Evil Days of Luckless John er nemlig et feilgrep, en dum vits av et spill som bare vekker inderlig sinne og frustrasjon. Kontrollene er blant det verste jeg har opplevd i mitt liv. Det føles som om alt må tvinges i riktig retning. Fastlåst handling, idiotiske gåter, hjernedøde og livløse oppdrag overskygger alt av underholdningsverdi dette spillet kunne hatt om det hadde fått en overhaling. Er du blant de ulykkelige som har kjøpt Evil Days of Luckless John, så hjelp meg å grave det ned i New Mexico-ørkenen der det hører hjemme.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse