Annonse: Amfi Ullevaal

Sportsbutikken som åpner en time før de fleste andre

Butikksjef Christian Utvåg Paulsen (35) er glad i snøvær, og ønsker velkommen til G-Sport Ullevaal.

Er du og dine klar for Kong Vinter? G-Sport på AMFI Ullevaal retter seg spesielt mot familier og sportye morgenfugler.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2018 kl 12:51

AMFI ULLEVAAL: – Vi åpner klokken ni, som er en time tidlgere enn mange butikker i området og i omegn. Det gjør at vi har en grei pågang fra de som skal tidlig ut i marka, og som trenger skismøring eller utstyr som gjør at de kommer seg ut, sier Christian Utvåg Paulsen (35), butikksjef ved G-Sport Ullevaal.

Den entusiastiske nordlendingen, opprinnelig fra Harstad, forteller stolt om hvordan han og kollegene møter den tøffe konkurransen i sportsbransjen.

– Mange aktører kjemper om de samme kundene. Det gjør at vi er avhengige av å kunne «snu oss» kjapt og levere det markedet ønsker og trenger. Ikke minst på en måte som kunden setter pris på i form av god service! sier Christian.

Lever i nuet

Med andre ord: 35-åringen og de ansatte står daglig på for å leve opp til det folkelige renomeet som nærmest sitter spikret i AMFI-veggene.

– Men hva legger du i å skulle «snu dere» kjapt?

– Spesielt nå som værmeldingen sier det vil snø onsdag og torsdag, og med minus 10-15 kuldegrader i helgen, blir det å sørge for at vi har fått inn 40 akebrett av én type, 30 av en annen og 25 av en tredje sort. Vi har også skøyter. Produkter som jeg vet vil bli etterspurt, sier Christian – og bedyrer han gjør sitt ytterste for ikke å skuffe de besøkende.

Christian selger HAMAX Sno Formel Akebrett til 499 kroner!

– Hvis vi ikke har de aktuelle varene, når det endelig kommer snø, har vi tapt. Vi har også bra med felleski, og det kommer mer og mer alpinski, sier butikksjefen, og kaster et blikk frem mot sykkelsesongen, for å illustrere hvor tilpasningsdyktig han ønsker sportsforretningen skal fremstå.

Langrennsutvalget på G-sport Ullevaal er stort. Her er de mest solgte felleskiene så langt denne sesongen: Fischer Twin Skin Comp m/binding fra 2999,- og Madshus Birkebeiner IGS m/binding fra 2999,-

– Sykkelsesongen kan starte i mars, april eller mai. Vi er avhengige av å være klar når det skjer. Vi har for øvrig også sykkelverksted her, sier Christian.

Butikk for familiefolk

Den daglige lederen beskriver G-Sport Ullevaal som en medium til liten sportsbutikk, men som gjør at kundene ofte får ekstra god tid til å motta kjøpshjelp.

– Det er mye familiefolk som er her og handler til mor, far og barn. Vi har kanskje ikke så spisset utvalg, men volumet som skal til for å treffe familiepakken. Prisnivået er også spiselig. Å ha gode produkter til ålreite priser er vesentlig, forteller butikksjefen.

Alpinski og tilbehør. Head Supershape I Magnum (sort/grønn) m/binding koster 6999,-. Head WC Rebels Ishape (hvit/gul) m/binding koster 4999,-

Foruten god service, er butikken også krydret med et annet gode som kommer de besøkende til gode.

– Vi har unike parkeringsmuligheter i kjelleren under butikken, med halvannen time gratis parkering, sier Christian.

Den gode servicen sørger for øvrig for at G-Sport-gjengen ikke sjelden takkes på spesielt vis etter en hyggelig handel.

– Spesielt solskinnsboller fra Baker Hansen dukker opp i ny og ne! avslutter Christian.

Sjekk G-sport Ullevaal på Instagram:

LES MER PÅ GSPORT.NO!

SE AMFI ULLEVAALS NETTSIDER!