Stanser byggingen av sykehotellet

Stanser byggingen av sykehotellet

Stillasene på strålebygget ved Radiumhospitalet skal nå fjernes.

Styret ved Rikshosiptalet HF vedtok endelig byggestans av sykehotellet ved Radiumhospitalet onsdag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.04.2008 kl 09:08

GAUSTAD/ULLERN: Rikshospitalets styre styre ber nå administrerende direktør i Helse Sør-Øst om å avvikle alle aktiviteter knyttet til byggingen av sykehotellet. Dette kommer frem av en styreprotokoll som er lagt ut på helseforetakets hjemmesider.

"Styret viser til at helseforetakets søknad om å bygge sykehotell på Radiumhospitalet ikke er gitt prioritet i Helse Sør-Øst RHF. Avslaget gjelder alle foreslåtte alternativer for realisering. Styret ber på denne bakgrunn administrerende direktør å avvikle alle aktiviteter knyttet til bygging av sykehotellet og avtale med entreprenør umiddelbart,"står det i papirene.

Byggingen av sykehotellet ved Radiumhospitalet var, som Nordre Aker Budstikke tidligere har skrevet, satt i gang uten nødvendige godkjenninger og finansieringer. Tidligere denne måneden vedtok styret i Helse Sør-Øst at byggingen ikke kunne prioriteres.

Entreprenøren Peab, som det er inngått kontrakt med i forbindelse med byggingen, har varslet et krav på 28 millioner kroner for arbeidet som allerede er utført.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!