Stem på «Årets navn» i Nordre Aker!

Nå kan du stemme på din favoritt!

Hvem fortjener tittelen «Årets navn» i Nordre Aker, fra året som gikk? Nå kan du stemme på din favoritt!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2012 kl 09:10

OSLO: For fjerde gang skal Nordre Aker Budstikke sammen med leserne kåre Årets navn i bydelen. Mange gode navn ble nominert, og nå har juryen plukket ut fire kandidater som du kan stemme på. Nedenfor kan du lese mer om hver enkelt av dem.

Stem på din favoritt nederst i saken.

 

Heming Leira

Han er er primus motor og initiativtaker til løpet SRM, Sognsvann rundt medsols, og i 2011 var det 10-årsjubileum for dette løpet. Dette er et uformelt og svært hyggelig løp rundt Sognsvann hver onsdag klokken 18 fra april til oktober.

«Han bør premieres fordi han får oss sprekere, han motiverer oss til å mosjonere, han arrangerer et løp hver onsdag klokken 18 fra april til oktober, og dette har han gjort siden 2001,» skriver en forslagsstiler, som fortsetter:

«Heming Leira lager et hyggelig arrangement med flotte premier, og deltakerne er i alle aldre og fasonger. Han fortjener en takk for all den tid han bruker på å få oss alle sprekere!

Kjersti Vasli

Kjersti Vasli fra Kjelsås var med å starte opp Grefsen-Kjelsås Frivillighetssentral for ni år siden og er nå til og med invitert til EU for å lære Europa mer om nettopp det å drive frivillighet.

- Og alt handler om aktivitet - et vakkert ord som er viktig gjennom hele livet! Aktivitet bidrar til god livskvalitet så lenge som mulig, ifølge Kjersti.

Kjersti er nominert fordi hun er en ildsjel som står på for å drive en frivillighetssentral av sitt slag, på en best mulig måte. Fra å ha ett rom i kjelleren på Grefsen menighetssenter med en pult i et hjørne, teller nå Frivillighetssentralen 1,5 fast ansatt, inkludert Kjersti, og i tillegg «... 65 fantastiske frivillige fra 18 til 82 år, og tusenvis av herlige brukere.»

Kristin Borge og Eivind Steen

Flere har foreslått «verdens beste bokhandlere i verdens beste bokhandel» - Ullevål Bokhandel - om til nærmiljøets fortvilelse ble nedlagt i 2011. Med cirka 1800 underskrifter, anleggelse av en blomstrende have i Trikkesløyfa og en kulturmarkering, prøvde nærmiljøet å redde bokhandelen. Kampen for bokhandelens eksistens er også noe vi omtalte her i Nordre Aker Budstikke.

En av forslagsstillerne skriver: «De utrolig vennlige, serviceinnstilte, kunnskapsrike, omsorgsfulle, pålitelige, sympatiske, kjære bokhandlere er nå dypt savnet, og det ville absolutt være på sin plass å markere hvilken god kraft de har vært for utrolig mange i denne bydelen, med denne prisen.»

Bildet er fra vårt arkiv, fra en av artiklene vi har skrevet om de to bokhandlerne på Ullevål.

Sval Rosenløw Eeg

Sval Rosenløw Eeg fra Tåsen vant over 568 håpefulle barn og ble stemt til topps i Melodi Grand Prix jr. i 2011. Hun har selv komponert vinnerlåta «Trenger deg».

- Jeg klarte ikke å tenke noen ting da jeg hørte at jeg hadde vunnet, sa Sval rett etter at seieren var et faktum.

Sval er nominert til årets navn i Nordre Aker fordi hennes vakre sang og talent som låtskriver gjorde henne til et hett navn i hele Norge etter MGPjr-seieren i september. Nordre Aker Budstikke tror og håper dette ikke var det siste vi fikk høre fra den det unge talentet fra Tåsen.

Loading...

DittOslo.nos/skjeriOslo.nos brukerbetingelser: http://dittoslo.no/diverse/brukerbetingelser-1.6451098

Spre gjerne saken på Facebook og Twitter, og send link på epost til kjente og kjære, slik at flest mulig får sjansen til å stemme!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon