ANNONSE
Annonse

Stenger tunneler i romjulen og på nyåret

Arbeidene i Tåsentunnelen fortsetter i 2017. 2. januar stenges begge løp om natten. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Statens vegvesens tunnelrehablitering gir stengte tunneler de kommende ukene. Heldigvis skjer det bare på kvelds- og nattestid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.12.2016 kl 10:28

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

ULLEVÅL-STORO: Statens vegvesens tunnelrehabiliteringsarbeider har ført til at Tåsentunnelen har vært stengt i flere omganger det siste halvåret.

Sist i den siste helgen før jul, der kapasiteten ble kraftig redusert, noe som førte kaotiske tilstander på Ring 3 i julehandelrushet.

Stenger i januar

Det vestgående løpet vil fortsatt være nattestengt i tidsrommet kl. 22-06 fram til februar/mars 2017. Deretter fortsetter arbeidene i det østgående løpet, slik at dette blir nattestengt frem til oktober 2017.

I forbindelse med arbeidene er fartsgrensen i tunnelen satt ned.

I tillegg til dette vil hele tunnelen bli stengt fra klokken 22 mandag 2. januar til klokken 05.30 tirsdag 3. januar, opplyser Statens vegvesen på sine nettsider.

Stengt på Storo

Også tunnelen under Storolokket/Storokrysset stenges i forbindelse med vedlikeholdsarbeid. Det skjer både i romjulen og på starten av det nye året.

Fra onsdag 28. til torsdag 29. desember, fra klokken 22 til 05.30, stenges den korte tunnelen i begge retninger. Det samme skjer uken etter, tirsdag 3. til onsdag 4. januar 2017, også det mellom klokken 22 og 05.30.

Omkjøring vil bli skiltet.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse