Nå er statsminsteren på nett

Stoltenberg på Facebook

Stoltenberg på Facebook

Statsminister Jens Stoltenberg opprettet fredag en profil på Facebook.

Nå skal det ikke lenger være tvil om at Norges statsminister er på nett.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.08.2008 kl 15:44

NORDBERG: Nordbergs mest omtalte mann, statsminister Jens Stoltenberg (Ap), opprettet fredag profil på Facebook, halvannet år etter at nettstedet tok av for fullt i Norge.

Statsministeren har allerede fått 33 meldinger på "wallen" sin, og har nå nesten nesten 700 supportere på nettstedet, bare få timer etter at han opprettet sin egen profil på nettstedet.

- Hehe:) Ikke dumt å "fiske" etter nye og gamle velgere her nei:) Du sanker nok mangen stemmesedler her ja:), skriver en tilhenger.

- Hihi:P Sinnsykt kult! Viser hvor folkelig en statsminister kan være (og bør være) Stå på! =), skriver en annen.

VG TV var til stede da statsminister Jens Stoltenberg opprettet profil på Facebook.

- Dette er en viktig måte å kommunisere med mange mennesker på. Facebook er kanskje det raskest voksende sosiale nettverket på nettet, og da er det en viktig måte å komme ut på, sier statsminister Stoltenberg til VG Nett.

På siden vil statsministeren selv, og hans nærmeste støttespillere, legge ut bilder fra arrangementer han er med på. I tillegg vil taler, artikler og foredrag med rødgrønt innhold bli lagt ut.

- Det blir lite private bilder, så de som er opptatt av mitt privatliv kommer til å bli veldig skuffet. Det er partileder og statsminister Jens Stoltenberg som er på Facebook, sier Stoltenberg, som legger til at han vil være generøs med å godta "supportere".

Se statsministerens profil her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse