Nå er statsminsteren på nett: Stoltenberg på Facebook

Statsminister Jens Stoltenberg opprettet fredag en profil på Facebook.

Nå skal det ikke lenger være tvil om at Norges statsminister er på nett.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.08.2008 kl 15:44

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NORDBERG: Nordbergs mest omtalte mann, statsminister Jens Stoltenberg (Ap), opprettet fredag profil på Facebook, halvannet år etter at nettstedet tok av for fullt i Norge.

Statsministeren har allerede fått 33 meldinger på "wallen" sin, og har nå nesten nesten 700 supportere på nettstedet, bare få timer etter at han opprettet sin egen profil på nettstedet.

- Hehe:) Ikke dumt å "fiske" etter nye og gamle velgere her nei:) Du sanker nok mangen stemmesedler her ja:), skriver en tilhenger.

- Hihi:P Sinnsykt kult! Viser hvor folkelig en statsminister kan være (og bør være) Stå på! =), skriver en annen.

VG TV var til stede da statsminister Jens Stoltenberg opprettet profil på Facebook.

- Dette er en viktig måte å kommunisere med mange mennesker på. Facebook er kanskje det raskest voksende sosiale nettverket på nettet, og da er det en viktig måte å komme ut på, sier statsminister Stoltenberg til VG Nett.

På siden vil statsministeren selv, og hans nærmeste støttespillere, legge ut bilder fra arrangementer han er med på. I tillegg vil taler, artikler og foredrag med rødgrønt innhold bli lagt ut.

- Det blir lite private bilder, så de som er opptatt av mitt privatliv kommer til å bli veldig skuffet. Det er partileder og statsminister Jens Stoltenberg som er på Facebook, sier Stoltenberg, som legger til at han vil være generøs med å godta "supportere".

Se statsministerens profil her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse