Store ord, lite handling

Det går sakte med miljøsertifisering av kommunale virksomheter i bydel Nordre Aker, et arbeid som etter planen skulle vært ferdig innen utgangen av 2006

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker: - Ledelsen i bydel Nordre Aker har hatt tøffe prioriteringer de siste årene, og vi er ikke kommet så langt i denne prosessen, informerer bydelens prosjektleder for Grønn kommune og sertifisør, Knut Hammervold, som kan fortelle at sertifisering av bydelens skoler går tregt, men at fem av bydelens barnehager er blitt Miljøfyrtårn.

- Det er viktig at kommunen går foran og leder an i dette viktige arbeidet, og jeg håper ledelsen i Nordre Aker tar grep og prioriterer dette arbeidet nå fremover, også hva gjelder sertifisering av bydelsadministrasjonen, sier Hammervold.

- Det er ikke snakk om uvilje, men prioriteringer. Vår etat ble sertifisert og vi fikk vårt diplom i mai 2006, opplyser avdelingssjef miljørettet helsvern i Helse- og velferdsetaten i Oslo kommune, Kjell Sandaas, og kan fortelle at reduksjon av papirforbruket er en av sakene de jobber med, med gode resultater å vise til.

- Etatene med store tekniske anlegg har større utfordringer enn oss, med det handler i stor grad om holdninger og bevisstgjøring både hos ledelsen, såvel som hos medarbeiderne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse