Sjekk datoen her! Storos nyåpningsdato er klar

Senterdirektør Aasgaard og Lars Åmellen fra Øie Entreprenører, med mobilkranen og østfløyen i bakgrunnen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Byggearbeidet på Storo Storsenter går sin gang, og stadig reåpner nye butikker på innsiden. Nå er det klart at senteret står helt ferdig neste sommer,

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.04.2009 kl 11:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
STORO: Den offisielle åpningen av det "nye" senteret er 10. august 2010.

LES OGSÅ: Kolossene reises på Storo

"Arrangements-torg"

Allerede til julehandelen vil den nye østre delen, ved siden av dagens innkjøring til parkeringshuset, stå klart. Utenfor hovedinngangen vil det bli et torg, der lokalmiljøet kan bruke til ulike arrangementer, opplyser senterdirektør Unni Merethe Aasgaard.

For øyeblikket står det en mobilkran på 150 tonn godt plassert i byggegropen. Den løfter på plass elementer til den østre fløyen.

Vanskeligere enn planlagt

- Byggemessig går vi en eksplosiv tid i møte. I løpet av et par uker vil man kunne se at etasjene vokser opp her, sier Patrik Svenson i Øie Entreprenør. I juni vil den fire etasjer høye østfløyen være så godt som ferdig utvendig.

Det store snøfallet og kulden i vinter gjorde arbeidet noe vanskeligere enn planlagt, men har ikke påvirket ferdigstillelsesdatoen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse