ANNONSE
Annonse

Storsenteret leverer

Senterdirektør Unni Merethe Aasgaard har grunn til å smile utenfor Storo storsenter, på skøytebanen ved butikkene. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Senterleder Unni Merethe Aasgard er godt fornøyd med omsetningen 2016, for det store kjøpesenteret ved Storo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.01.2017 kl 09:46

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

STORO: Pressemelding fra Olav Thon-gruppens kjøpesentre viser omsetningstallene for 2016 og året blir omtalt som bra for norske og svenske kjøpesentre i Olav Thon Gruppen.

– Ved årsskiftet hadde Olav Thon Gruppen 100 kjøpesentre i Norge, og av disse er 71 hel- eller deleide. De resterende 29 sentrene forvaltes av gruppen. I 2016 drev konsernet 7 av de 10 største kjøpesentrene i Norge, og 9 av de 15 største, fra pressemeldingen.

Økning på 3,0%

Totalomsetningen i Norge oppnådde en økning på rundt 3,0 %, tilsvarende NOK 1.960 millioner fra 2015 og endte på totalt NOK 66.284 millioner. Korrigert for utvidelser og sentre under ombygging, anslås økningen på sammenlignbare arealer å være ca. 2,7 %.

Foto: THON EIENDOM

Treg start

– Kjøpesenteromsetningen hadde en litt treg start i 2016, men har i årets tre siste kvartal utviklet seg jevnt over positivt, sier konserndirektør for eiendom i Olav Thon Gruppen, Tron Harald Bjerke i pressemeldingen.

Storo storsenter

For lokale Storo storsenter viser tallene en omsetning på hele 2.299 millioner kroner for 2016.

– En økning på 3,15 %, som i penger er vel 70 millioner kroner. Så det blir feiring på butikksjefmøtet på tirsdag, sier en fornøyd senterdirektør Unni Merethe Aasgaard.

Les også:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse