Studentlederen på BI takker for seg

Arkivfoto

Den avtroppende lederen for Studentforeningen ved BI mener å ha oppfylt sine mål for året.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.11.2008 kl 12:56

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NYDALEN: Torsdag velger generalforsamlingen ny ledelse for Studentforeningen ved BI (SBIO). Lennart A. Lie-Havstein går av etter et år som leder, og mener å ha oppfylt sine mål og å ha skapt et bedre samarbeidsklima i 2008.

Blant annet mener avtroppende SBIO-leder Lennart A. Lie-Havstein at skittkastingen mellom BI og Blindern har blitt mindre, skriver Universitas.

- Vi har gjort de rette tingene, vi har ryddet opp internt, satt SBIOs arbeid i system og sikret nye økonomiske rutiner, sier Lie-Havstein.

- Ingen logisk forklaring

Dette på tross av at de ikke fikk det beløpet de søkte Velferdstinget om.

- Nei, og vi kunne sikkert vært tidligere ute med søknaden, uten at jeg tror det var avgjørende. Jeg mener Velferdstinget ikke fremmer studentvelferd på noen måte. Selv er jeg ikke fornøyd med måten midlene fordeles på, men det er min mening. Det er ingen logisk forklaring på fordelingen for 2009.

Bedre oppslutning

Lie-Havstein mener oppslutningen om SBIO økte i 2008.

- Vi satte oss mål om å løfte SBIO som organisasjon og gjøre oss mer synlige. Dette har vi lykkes med. Vi ser en stadig større oppslutning om våre arrangementer, i tillegg til at søkerne til våre utvalg og arrangementsstyrer har økt.

SBIO bestemte seg nylig å flytte driften i Studentenes Hus over i mindre lokaler i samme bygg fra våren av.

Lie-Havstein sier at nyorganiseringen ved Studentenes Hus er det han er mest fornøyd med etter året i lederstolen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse