SV snudde på Sørbråten

SV, her ved Hanne Lyssand og Asle Reium, gikk bort fra slik partiet stemte i MPS, og sa ja til Sørbråten-dispensasjon i BU.

BU sier ja til å gi dispensasjon til Sørbråtenbeboere for oppbygging av nedbrent hus i Sørbråtveien 76, med totalt 274 m2.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.05.2008 kl 15:08

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NYDALEN/SØRBRÅTEN: Også i Miljø- plan, og samferdselskomiteen (MPS) ble det flertall for forslaget, men SV stemte imot forslaget i komitemøtet. I torsdagens bydelsutvalgsmøte (BU) snudde imidlertid SV.

– Vi har oppfattet saken feil i forhold til dokumentasjonen, og stemmer nå for gjenoppbygging av huset på det foreslåtte arealet, sa Asle Reium (SV) i BU-møtet.

Deretter ble det enstemmig vedtatt at bydelen mener at huset på Sørbråten gis dispensasjon til å bygges opp igjen til foreslåtte 274 m2. Men ingenting er likevel helt avgjort i forhold til byggeregler for områdene Sørbråten og Solemskogen. Fortsatt venter beboerne på reguleringsplanforslag fra byrådet, som skal videre til behandling i bystyret. En planlegging som nå har drøyd i åresvis, noe også fremmøtt beboer fra Sørbråten påpekte for BU.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse