– Svært alvorlig

Camilla Wilhelmsen, som blant annet har bedt bystyret om å fjerne nedre Grefsen som utviklingsområde i kommuneplanen. Her sammen med Anders Røberg Larsen (Ap), nå byrådssekretær for Hanna Marcussen (MDG). FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Sier nestleder av byutviklingskomiteen, Camilla Wilhelmsen (Frp), om at byrådet sitter og plukker ut hvem de selv ønsker skal rapportere først om viktige saker. Frp ber byrådet forklare seg for bystyret.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.04.2017 kl 14:22

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO: Bystyremedlem for Fremskrittspartiet og nestleder i Byutviklingskomiteen, Camilla Wilhelmsen, reagerer sterkt på opplysningene Akersposten, Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis kommer med fredag.

LES HELE SAKEN I NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Svært alvorlig

- Hvis det stemmer at tre av byens lokalaviser bevisst har blitt holdt utenfor av byrådet mener jeg det er svært alvorlig. Denne saken er spesielt viktig for mange innbyggere og byrådet kan ikke sitte og plukke ut hvem de selv ønsker skal rapportere om den, sier hun i pressemelding fredag.

– Byrådet må forklare seg

Frp mener byrådet nå må forklare seg overfor bystyret og grundig belyse hva som har skjedd i forbindelse med offentliggjøringen av høringsutkastet til ny kommuneplan.

- Vi skal ikke lenger tilbake enn til desember hvor de måtte legge seg flate etter å ha favorisert samme avis. Vi kan ikke la det danne seg et mønster hvor enkelt medier blir favorisert samtidig som andre blir holdt utenfor, avslutter Camilla Wilhelmsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse