Hår: Sveis som gir slank look

LUGG: Hvis du har lugg, bør du holde den fyldig og luftig. La luggen ligge til en av sidene.

Her er sveisene som får ansiktet til å se smalere ut!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.08.2009 kl 09:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KVINNEGUIDEN.NO: Vi kvinner kan mikse og trikse med både farger og snitt på klær, sminkestiler og ikke minst håret; alt for å friske opp looken vår.

Ny sveis til høsten? Få eksperttips på Kvinneguiden.no

Det krever ikke alltid så mye innsats å gi topplokket en ny vri. Her får du noen tips;

Lag på lag

  • Lag på lag-hårklipp gir ansiktet en slank og nett look. Unngå bob-klipp og en-lengde-klipper hvis du har veldig rundt ansikt, dette vil gjøre ansiktet enda mer rundt.

Hold luggen luftig

  • Hvis du har lugg, bør du holde den fyldig og luftig. La luggen ligge mot en av sidene. En fyldig, rett lugg skaper en horisontal linje over ansiktet. Det får ansiktet til å se fyldigere ut.

Les også: Høstens hårtrend: Permanent!

Høyt hår

  • Hårfrisyrer som gir deg høyde, skaper med en gang en slankere look for ansiktet. Du kan for eksempel enten rufse til håret i en ball i nakken, eller sette du håret opp i en høy hestehale midt på hodet.

Skill på rett sted

  • Hvis du går med sideskill, vil dette kamuflere fyldige kinn og ta fokuset bort fra de runde formene i ansiktet. De fleste kler en tilfeldig skill, så ikke la den være for rett og pen!

Striper

  • Foliestriper er en perfekt måte å fornye seg selv på uten å ødelegge imaget. Dersom du får lagt et par lysere striper med farge rundt ansiktet og rett over pannen, vil det bidra til et slankere utseende.

Les også: Slik får du ny og fresh sveis uten å måtte gå til frisøren

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse