Syng deg med på Bastionen-CD

Du kan være med å påvirke! Foto: Arkiv

Bastionen feierer i år 15 års jubileum, og i den anledning har supporterklubben startet arbeidet med en ny CD. Her er alle venner av Lyn velkommen til å delta i konkurransen om beste ferdige låt og beste sangtekst.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Ullevål: For 8 år siden kom Selvmål som i beste fall kan regnes som en EP, leser vi på Bastionens hjemmeside. Åtte år er lenge, men nå skal det igjen skje ting. Det er opprettet en prosjektgruppe bestående av Bjørn G. Jønsberg, Eirik Næsje og Aslak Arntzen fra Bastionen. Samt Truls Olsen i Lyn. Noen mer eller mindre kjente artister står klare til å bidra på denne CD'n. En CD som foreløpig ikke har fått et passende navn. Men den kommer! Og Bastionen er fortsatt på utkikk etter bidragsytere som ønsker å være med på dette prosjektet. Et prosjekt som har som mål å lage en Lyn-CD med hjerte og sjel. Det er opprettet to konkuranser.

5 vinnerlåterBastionen utfordrer alle garasjeband og andre artister med hjertet på rett plass til å lage en demolåt, og sende inn til klubben. Kunstnerisk frihet er det selvsagt, men det er en Lyn-CD og låten må derfor være Lynrelatert. Har du og eventuelt bandet ditt lyst til å bidra, så kontakter du prosjektgruppen på e-post: cd@bastionen.no merket "Ferdiglåt-konkurranse". Det skal kjempes om 5 vinnerlåter som blir med på CD'n. Premien vil være, bortsett fra å bidra på CD'n, studiotid helt kostnadsfritt. Innleveringsfrist var 31/5.

SangtekstkonkurranseIkke alle sitter med et band, eller innehar musikalske kunnskaper til å levere et helt produkt. Men Bastionen har også vært ute etter tekstforfattere som brygger på en god Lynlåt som kan bli en hit. Derfor har de oppfordrer alle skrivelystne og kreative Lynsjeler til å levere sangtekster. Det de primært er ute etter her, er coverlåter der gode tekster blir laget på en eller annen bra melodi. Også her er den kunsteriske friheten tilstedeværende, men også disse sangene skal følgelig være Lynrelaterte. Det kjempes om 3 vinnerlåter som blir spilt inn, og kommer med på CD'n. Innleveringsfrist var også her 31/5.

Lyntilhengere skal lage musikkenBastionen er stolte av at de ikke "følger " bønda, som betaler i bøtter og spann for artister som opptrer". Det viktigste for Bastionen er at det er folk med Lyntilhørighet som lager musikken. Annen runde med idemyldring er torsdag 3. mai kl. 18.00 i Lyns lokaler på Ullevaal. Har du lyst til å bidra, enten med en nydelig vokal eller sitter på en masse av ideer, oppfordres alle Lynvenner til å ta turen innom. Kun godtfolk i hyggelig lag, så ingen vits å sitte hjemme, lyder oppfordringen. Flere artister har meldt seg frivillige og dette blir en plate med sjel, tilhørighet, og masse følelser.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse