Synger oss inn i julehøytiden

22. november er det igjen klart for Kor Aktivum i Grefsen Kirke. Foto: utlånt

– Søndagens konsert er i forkant av julerushet, men ingen skal være i tvil om hvilken høytid vi er på vei inn i, ifølge Kor Aktivum.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GREFSEN: – Vi, damene i Kor Aktivum, trår til igjen med konsert i Grefsen kirke søndag 22. november klokken 18.30. Også i år er det gratis inngang, sier styreleder for koret, Marianne Butenschøn, som også frister med "noe attåt".

– Det blir til og med kaffe og litt "julekake, julekake, hjembakt brød!" eller boller å bite i. Dette tror vi blir en fin måte å avslutte søndagsmiddagen på.

– Korkonserten vil ha et variert og ambisiøst innhold. Men likevel, ingen skal være i tvil om hvilken høytid som står for døren. Som vanlig har vi vår utrettelige og tålmodige dirigent Kirsti Nordbyhaug til å holde styr på oss, og vår eminente pianist Lisbeth Karijord som får det til å swinge litt ekstra. Og vi ønsker alle; bydelsbeboere, familie og venner, hjertelig velkommen til en hyggelig avslutning på en forhåpentligvis god helg, inviterer Marianne, og legger til at koret også gjerne tar imot nye medlemmer, på www.koraktivum.net, når øvingene starter opp igjen på nyåret.

"Før-julekonsert", Grefsen kirke søndag kl. 18.30.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse