Synger sommeren inn

Neste torsdag kan høre denne gjengen synge sommeren inn på Engebråten skole. Foto: Utlån

Neste torsdag synger Kor Aktivum sommeren inn på Engebråten. – Vi skal prise sommer, kjærlighet og livet, sier sekretær i korstyret, Marianne Butenschøn.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Grefsen/Kjelsås: Neste torsdag (5. juni) synger Kor Aktivum sin årlige sommerkonsert, klokken 19.30 på Engebråten skole.

– Programmet vil gjenspeile at vi ønsker å prise sommeren, livet og kjærligheten. Dirigent er Kirsti Nordbyhaug, og vi har også med vår "huspianist" Lisbeth Karijord, forteller styresekretær og korist, Marianne Butenschøn.

Kor Aktivum består av cirka 30 sangglade damer fra lokalmiljøet på Grefsen/Kjelsås.

– Flere har vært med i de 10 årene koret har eksistert. Det var den aktive og mangfoldige lederen på treningssenteret Aktivum, Kirsti Nordbyhaug, som tok initiativ til å starte koret – og det er vel temmelig enestående med et treningssenter som holder seg med eget kor – eller omvendt!

– Vi holder et par konserter i året her i bydelen, men opptrer også i andre sammenhenger. Bydelen skal nok få merke mer til oss innen året er omme… Det vil vi gjerne få komme tilbake til! kan Butenschøn avsløre.

– Selv har jeg bare vært med i koret i snaue to år, og trives godt. Dette er en humørfylt, hyggelig og inkluderende gjeng, forteller koristen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse