Helsedag på søndag: – Ta vare på din psykiske helse

Bortsett fra ansatt Kjersti K. Vasli helt til venstre, er resten av gjengen «frivillige» – her fra syrommet i Glads vei 47, hvor man for eksempel kan få sydd seg nye gardiner til en rimelig pris. Ved siden av Kjersti står «altmuligmann» Arne Grenager, Gerda Høgnes, Kari Hartvedt, og helt til høyre, Unni Klausen.

Søndag skjer det mye på Langsetløkka – med helse på agendaen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.10.2008 kl 10:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Søndag arrangerer Grefsen Kjelsås Frivillighetssentral egen lokal psykisk helsedag.

Et myldretorg

– For tredje år på rad samler vi frivillige lag og organisasjoner til et felles arrangement i anledningen Verdensdagen for psykisk helse. Den lokale markeringen skjer søndag førstkommende, og i år inviterer vi bydelens beboere til moro på Langsetløkka på Kjelsås, forteller Kjersti K. Vasli, daglig leder for Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås.

– Det blir appell og åpning ved det lokale orkesteret «Garderobefossilene». Bidragsyterne – de frivillige lag og organisasjoner – arrangerer et myldretorg, der man kan få vite mer om hva de forskjellige deltakerne driver med, sier Vasli som håper på at mange tar turen til Langsetløkka på søndagen.

Et hyggelig søndagstreff

– Vårt motto er «Alle har vi en psykisk helse, ta vare på den». Et hyggelig søndagstreff tror vi kan være med på å bidra til dette. Om noen har lyst til å legge ut på en skogstur etter besøket på myldretorget, vil det også bli delt ut kart over merket tre kilometers løype, forteller Vasli, og legger til at arrangørene byr på gratis pølse, vafler og kaffe.

Av bidragsyterne er foruten Frivillighetssentralen selv, blant annet Civitan, Kjelsås IL, Røde Kors, Grefsen menighet v/diakon, Lions og Rotary.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse