Anmeldelse: Crayon Physics Deluxe: Tamt tegnespill

 

I Crayon Physics Deluxe må du løse nøtter ved hjelp av fargestifter og realistisk fysikk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.02.2009 kl 12:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

GJERNE TRIM: Crayon Physics Deluxe er et sjarmerende hjernetrimspill som ødelegges av kjedelig nivådesign.

GAMER.NO: Crayon Physics Deluxe er et sjarmerende hjernetrimspill der målet er å få en ball fra ett punkt på skjermen til en annen.

For å oppnå dette, må du bruke en fargestift for å tegne figurer, som så "blir levende" ved hjelp av spillets fysikkmotor. Dette kan være noe så enkelt som å tegne en bro over en avgrunn, eller noe mer komplisert, som heisesystemer med vekter og tau.

Spillet har åtti ulike brett, hver med sin egen utfordring, og du står fritt til å lage dine egne løsninger.

Jo mer fantasifulle de er, desto kulere føles det å vinne. Samtidig er det et problem at spillet aldri tvinger deg til å lage spesielle eller unike løsninger, og sannheten er at samme enkle løsning fungerer utmerket på nitti prosent av brettene.

Dermed er det veldig lett å surfe gjennom hele spillet på autopilot, uten å få noen skikkelige utfordringer eller bli tvunget til å lære nye teknikker.

Det er ikke så fryktelig moro, og veldig synd med tanke på de rike mulighetene spillet faktisk inneholder. Det er mulig å få ekstrapoeng hvis du løser brettene på spesielle (og vanskeligere) måter, men disse er ikke spesielt interessante.

Resultatet er at det geniale konseptet bak spillet ødelegges av kjedelig nivådesign. Men har du kreative barn i huset, kan sikkert Crayon Physics Deluxe ha verdi som en hyggelig liten hjernetrimmer.

Her finner du hele anmeldelsen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse