ANNONSE
Annonse

Tatt for bråk i Majorstukrysset

Politiet melder om narkobeslag, støy og heleri på vestkanten.

STØYET: Tre gutter ble tatt for å ha oppført seg særdeles støyende i Majorstukrysset, melder Majorstua politistasjon lørdag kveld. Arkivfoto

Bråkete gutter som veltet søppelkasser og to menn som sikkert angrer på at de delte en joint utenfor egen adresse på Majorstuen, er blant hendelsene som meldes fra Majorstua politistasjon.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2013 kl 16:19

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

MAJORSTUA POLITIDISTRIKT: Fra Majorstua politistasjon kan vi melde om disse hendelsene de siste dagene:

Tatt for heleri

Mandag kveld ble en mann anmeldt for heleri. Mannen hadde etter eget utsagn kjøpt noe tyvegods av en ukjent mann et annet sted i byen og tok kontakt med fornærmede i tyverisaken og tilbød seg å levere tilbake noen av varene. Dette melder Majorstua politistasjon.

Han håpet å få noen kroner for tilbakeleveringen.

Fornærmede kontaktet politiet, som ble med til overleveringen på Majorstuen.

Tyveri fra person

Natt til fredag ble en mann pågrepet for grovt tyveri fra person. Mannen hadde stjålet en mobiltelefon fra en person på en t-banelinje vestover.

Tyven, som er av utenlandsk opprinnelse, forsøkte å stikke av fra stedet, men ble stoppet etter et kort søk. Og siden han bar med seg en kniv, ble det anmeldelse for bæring av kniv også.

Bæring av kniv

Fredag kveld ble en mann pågrepet for bæring av kniv på offentlig sted. En vekter hadde observert at mannen bar en forholdsvis stor kniv i beltet, og med vekterens hjelp ble mannen stoppet i Tåsentunnelen.

Knivbladet var nesten 15 centimeter lang, melder politiet.

Narkotika

Fredag kveld ble to menn observert da de delte en joint utenfor en adresse på Majorstuen.

Politiet tok kontakt, og ved kontroll i leiligheten fant de snaut 100 gram marihuana som de to erkjente å være eiere av.

Bråkete gutter i Majorstukrysset

Lørdag kveld ble tre gutter stoppet etter å ha oppført seg særdeles støyende i Majorstukrysset.

Den ene var ekstra aktiv og veltet alt han kom over av søppelkasser mens han løp nedover Kirkeveien. Han fikk en anmeldelse for ordensforstyrrelse for innsatsen.

Politiet snakket også med kameraten som var ruset på, og i besittelse av, marihuana, i tillegg til at han ble anmeldt for dokumentfalsk.

Innbrudd i bod

Lørdag formiddag oppdaget beboere at det har vært innbrudd i kjellerboder på en adresse på Tåsen. Tyvene har kommet seg inn en ulåst kjellerdør og brutt opp bodene.

Blant tingene som er stjålet er en forholdsvis dyr sykkel og en hagle. Sak er opprettet.

Boliginnbrudd

Fortsatt lave tall på innbrudd i vest, melder politiet. Til nå har det kommet inn to anmeldelser om innbrudd i bolig sist uke: Ett på Majorstua/Homannsbyen, og det andre er i området Frogner, Briskeby, Uranienborg.

Det er opprettet sak på begge forhold, melder Majorstua politistasjon.

LES OGSÅ:

Hyppigere kontroll av ølsalg

Ulovlig pokerklubb angrepet med brannbombe

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse