Teater med saft, boller og backstage

Rønningen Folkehøyskole lager forestilling til barnehagene

Skuespillere: V søyle; øverst: Jonas Jørgstad Karlsson,under Jahn Fredrik Tutvedt, jenter øverst Vilde Standal, og Karoline Stenberg Henriksen Ny søyle: Lasse Thoresen Fadum og Helle Elisabeth Annie. FOTO: Alice Nichole Darby.
Jonas Jørgstad Karlsson,under han: Jahn Fredrik Tutvedt.
Jenter på samme søyle:Øvers, Vilde Standal, Karoline Stenberg Henriksen Ny søyle: Lasse Thoresen Fadum og Helle Elisabeth Annie

Ikke noe nytt i at Rønningenelevene lager musicals. Men nå lager de også teater for barnehagene - med mulighet for å gå «backstage».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.10.2012 kl 14:42

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Elevene: Rønningenelevene lager teater for barnehagene, fra v: Erika, Kristian, Jahn Fredrik, Morten, Vilde, Eirik, Erik, Jonas, Lasse (Tiger), Birger, Marte, Thea, Veslemøy, Sunniva Christine, Elisabeth Annie, og Karoline. FOTO: Gunn Asveig Manflaa

KJELSÅS: Heldige er de barnehagene som ikke ligger så veldig langt unna Rønningen Folkehøyskole. De får nemlig tilbud om å komme til Rønningen og få se «ekte» teater; «Min magiske venn». Og ikke nok med det, det blir både saft og boller til barna, og i tillegg mulighet til å gå «backstage» etter forestillingen og hilse på skuespillerne.

En annen eraring

- Klart elevene fra dramagruppa synes det er spennende å lage en forestilling for barn, en helt annen erfaring enn for eksempel den årlige musicalen for ungdom og voksne. Gøy å dele dette med barna i bydelen, og «første gangen» for oss her på Rønningen, ifølge lærer Gunn Asveig Manflaa, og som legger til at skolen håper på at dette kan bli en fast juleforstilling på skolen i årene fremover.

Mer enn en forestilling

- Flere av barnehagene vi har snakket med synes dette er et fint tilbud. De fleste barnehager går vel på en og annen forestilling før jul likevel. Men dette blir noe mer, ikke minst som nevnt saft og boller til barna, men det er vel spennende å møte skuespillerne bak scenen etterpå også, tror Gunn Asveig.

Hun kan ikke røpe så mye ennå om hva forestillingen handler om, men at det er med en «Tigergutt» med i forestillingen, er vel ikke overraskende.

Forestillingen koster kroner 50,- per barn, første forestilliner i begynnelsen av desember.  - mer info her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse