Tenåring påkjørt, sjåføren stakk av

Gutt påkjørt på Grefsen, sjåføren stakk. FOTO: ILLUSTRASJON

Det skal ha blitt gjort hjerte- og lungeredning på stedet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.12.2017 kl 19:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Den påkjørte skal blant annet ha hodeskader. Politiet etterlyste i natt sjåføren, og ba om tips fra krysset Betzy Kjelsbergs vei og Kapellveien, i tidsrommet klokken 01.30 - 02.00.

Kapellveien

– Kapellveien. Vi er på stedet etter at en person har blitt påkjørt av en bil. Personen blir tatt hånd om av ambulanse på stedet, uvisst skadeomfang per nå. En bil er sett kjørende fra stedet. Vi jobber nå med å finne denne bilen. Uklart hvilken rolle bilen har hatt, meldte politiet i natt via tvitter.

LES OGSÅ: Leter etter eldre kvinne - kan være uten sko

Bevisstløs

– Vi fikk beskjed om at det ble gjort hjerte- og lungeredning på personen, forteller operasjonsleder Line Skott ved Oslo Politidistrikt i natt til Dagbladet, og at politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 02.00 natt til lørdag.

Videre at den påkjørte personen var bevisstløs da han ble hentet av ambulansen. Oslo universitetssykehus opplyser også at den påkjørte, som er i slutten av tenårene, er alvorlig skadet.

Pågripelse

Senere meldte politiet at de trolig har fått tak i rett bil og en person er pågrepet.

– Vi har trolig funnet rett bil, og en person er pågrepet og vil bli avhørt i forhold til hvilken rolle han har hatt i denne påkjørselen, tvitrer politiet i morgentimene.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse