Terrengrullestolen satt seg fast: Hva skulle vi gjort uten disse gutta!

 

En dame hadde kjørt seg fast med terrengrullestolen sin, i Maridalen. Brann- og redningsetaten rykket ut, og så ble det en liten helgevask i tillegg.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.09.2017 kl 13:33

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

MARIDALEN: - Noe av det beste med denne jobben er at vi får lov til å møte og hjelpe så mange flotte folk i byen vår, skriver Brann- og redningsetaten på egen facebookside.

Satt seg fast

Fredag ble de kontaktet av en dame som hadde satt fast rullestolen i Maridalen - terrengrullestolen - og hun trengte hjelp for å komme seg løs.

LES OGSÅ: Vil bygge blokker ved turveien og ned mot Maridalsvannet.

Helgevask

- Brannbil 2-1 fra Smestad brann- og ambulansestasjon tok oppdraget og fikk henne løs. Og siden det er fredag fikk hun en liten helgevask av rullestolen med på kjøpet, kan Brann- og redningsetaten fortelle.

Se de rundt oss

Lars Magne Hoftun, kommunikasjonssjef i Brann- og redningsetaten har en oppfordring til alle:

- Vi er veldig glade for å ha en jobb der vi kan hjelpe andre. Et godt budskap å ta med inn i helgen er at vi alle kan se de rundt oss og gi en hjelpende hånd til dem som trenger det. Har man kanskje naboer som eldre, undersøk om de trenger ekstra hjelp, og om de har brannvarsler som fungerer.

- Dette er eksempel på et typisk hjelpeoppdrag, der brannvesenet hjelper folk med små og store utfordringer, sier Hoftun videre.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse