Test: Én telefon - to skjermer

To skjermer

Ikke bare ser LG KF600 bra ut, den er bra også - bortsett fra e-postleseren.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.04.2008 kl 09:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Gode menyer.

Se bildet større

Design og funksjon i fint samspill.

Se bildet større

TESTET: LG KF600.

AMOBIL.NO:: LG KF600 er den første i rekken av flere telefoner fra LG som bruker trykkfølsomme skjermer på en helt ny måte. LG har enkelt og greit kastet menytastene på dynga og erstattet dem med en stor trykkskjerm. Denne fungerer lik vanlige menytaster, bare at den har fordelen å kunne endre funksjon etter behov. Når du bruker mp3-spilleren vises det egne musikktaster og når du slår på kameraet skifter skjermen til innstillingsikoner for kameraet. En annen fordel er at du nå ved behov kan få en langt større skjermflate enn ellers, og dette gir fordeler når du skal se på bilder, video eller spille. Designet forøvrig er eksklusiv og kvalitetstung.

LES OGSÅ: RIMELIG PROFFTELEFON MED GPS

Kameraet på telefonen tar skikkelig gode bilder og er blant de bedre i sin klasse. Mp3-spilleren har god lyd og er - med unntak av småplukk - svært god. I tillegg er menyene og tekstmeldingsfunksjonen glimrende. Helheten i menytema og innstillingsfunksjoner er også et pluss. Det er lenge siden vi lot oss imponere over mulighetene med temaendring, men KF600 er et unntak. Og som en liten detalj, så har telefonen en av de mest solide Bluetooth-støttene vi har sett, med overlegen overføringshastighet og veldig god rekkevidde på dekningen.

LES OGSÅ: DENNE BANKER IPOD SHUFFLE

Det KF600 gjør det dårlig på er nyttefunksjoner. Kalenderen er dårlig, og e-postleseren er nesten ubrukelig. KF600 er også ganske teknologifattig. Greit nok er ikke 3G nødvendig for alle, men for en telefon i denne prisklassen er det en markant mangel. Utover dette er det veldig lite å ta KF600 på, rett og slett fordi LG har gjort en veldig god jobb med telefonen. Dette er en av få designtelefoner vi kan anbefale, dersom du ikke syns 3G og nyttefunksjoner er særlig viktig.

LES OGSÅ: DE BESTE MOBILENE FOR BARN

Om du ønsker deg akkurat de kvalitetene KF600 har så er det få alternativ. Nokia 8800-serien for eksempel har bedre byggekvalitet og er mer eksklusiv, men koster samtidig fire ganger mer. Ønsker du en skikkelig kameratelefon bør du også vurdere Sony Ericsson K850i og Nokia N82. Og dersom nytte og teknologi skulle veie tyngre for deg enn det KF600 kan tilby er Sony Ericsson K660i og Nokia E51 verdt en titt. Men samtidig skal det presiseres: Ingen av disse har den samme helheten mellom design og funksjoner som LG KF600.

LES HELE TESTEN AV LG KF600 PÅ AMOBIL.NO

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse