Test: Skyfler Shuffle av knøtte-tronen

Best i test.

Sandisk Sansa Clip skyver iPod Shuffe av tronen i vår test av de minste mp3-spillerne i butikkene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.04.2008 kl 09:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Med i test: iPod Shuffle.

Se bildet større

Med i test: Creative Zen Stone.

Se bildet større

TESTET: Sandisk Sansa Clip

AMOBIL.NO: Vi har sammenlignet Sandisk Sansa Clip og Creative Zen Stone med populære iPod Shuffle. Sandisk Sansa Clip scorer imidlertid høyeste på flest punkter i vår test av små MP3-spillerne.

LES HELE TESTEN PÅ AMOBIL.NO

Meget enkeltSandisk Sansa Clip har en skjerm som gjør at du kan søke deg frem til musikken din på en enkel måte. Clip krever ingen spesiell programvare på PC-en din for å overføre musikk, og den bruker en vanlig USB-kabel for tilkobling til PC. Dette gjør det veldig enkelt å overføre musikk og å lade.

Spilleren har brukervennlige menyer, og fungerer i bunn og grunn som en typsik større MP3-spiller, bare at den er i miniformat. Clip har ikke allverdens menyvalg, noe som egentlig er en fordel på slike små mp3-spillere.

LES OGSÅ: SAMSUNG VISER FRAM NYE MP3-SPILLERE

Best lydVi syns også at Clip har den desidert beste lyden av de tre spillerne. Her får du lydkvalitet som kan matche og overgå dyrere spillere, og den er rett og slett morsom å høre på. Kjøper du en Clip bør du imidlertid snarest investere i et annet hodesett, da ørepluggene som følger med ikke har spesielt god lyd.

Når Clip på toppen av det hele har diktafon, en hyggelig pris, og tilbys i utgaver med 1 til 4 GB lagringsplass (250 - 1000 sanger) og med og uten FM-radio, er dette et svært bra valg for deg som vil ha en liten mp3-spiller som er vel så god som "vanlige" spillere.

LES HELE SAMMENLIGNINGSTESTEN AV IPOD SHUFLLE, CREATIVE ZEN STONE OG SANDISK SANSA CLIP HER

LES OGSÅ: TO SKJERMER - DOBBEL LYKKE

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse