Test: Steinbra!

Alle tastene sitter på baksiden.

Knøttliten, lett og med solid batterilevetid. Med mp3-spilleren S2 har Samsung gjort det meste riktig.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.10.2008 kl 12:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Lydutgang og stroppefeste sitter på toppen

Se bildet større

Grei lyd, og klassens beste batteritid.

Se bildet større

S2 har mange konkurrenter.

Se bildet større

En velfungerende og stilfull mikrospiller uten skjerm.

Se bildet større

TESTET: Samsung S2

AMOBIL.NO: Tidligere i sommer viste Samsung fram den skjermløse mikrospilleren S2. Nå har vi hatt den lille eggformede spilleren på testbenken.

S2 stiller med innebygget equalizer og støtte for spillelister, noe som er uvanlig i denne klassen. I tillegg har den en av klassens beste batteritider og inntil 2 GB lagringsplass.

Samsung har kun lagt ved det nødvendigste i pakken: Proprietær overføringsplugg, CD med programvare, manual samt et sett øreplugger som er ment å henge rundt halsen.

Les også testen: Liten og lekker proffmobil

Masse funksjoner

Samsungs nye S2 er en konkurransedyktig mikrospiller. Designen er stilfull og minimalistisk, og spilleren er lett å ha med seg siden den der liten og lett.

Det er enkelt å bruke S2, og så snart du har lært deg ”smart-tasten” åpnes muligheter for equalizer og spilleliste som er funksjoner vi aldri før har sett på skjermløse spillere. Dette setter vi pris på, men vi savner en tastelås.

Les også: Lanserer mobiler med papirskjermer

Kraftig batteri

Lyden er helt grei, og de medfølgende ørepluggene leverer lyd som vil kunne tilfredsstille mange. Er du derimot mer kresen bør du se deg om etter en annen spiller

Spilleren leveres med et kraftig batteri som lades raskt opp. Det holder ut lengre enn på de fleste konkurrerende spillere.

S2 kan spille de vanligste musikkformatene, og dessuten det åpne formatet OGG. Dette er bra.

Her finner du alle våre tester av mp3-spillere

Tøffe konkurrenter

S2 møter hard konkurranse, og hovedmotstander er kanskje veletablerte Ipod Shuffle. Denne er i metallutførelse, og er hakket mindre i størrelse. Spilleren har også en praktisk festeklips på baksiden. Den mangler derimot mulighet for å lage spilleliste, i tillegg til at prisen er høyere.

Les vår test av Ipod Shuffle

Creative tilbyr også et utvalg spillere i samme klasse. Zen Stone er tilgjengelig både med og uten skjerm og høyttaler, og prisene er konkurransedyktige.

Les vår test av Creative Zen Stone

Les vår test av Creative Zen Stone Plus

Kunne du tenke deg en liten skjerm i tillegg er mulighetene mange flere, men du bør i alle fall ta en titt på Sandisk Sansa Clip, som leverer full pakke, sammen med bedre lyd og batteritid. Dessuten er den i samme prisklasse.

Les vår test av Sandisk Sansa Clip

Ypperlig alternativ

Vi liker Samsung S2 bedre enn både Ipod Shuffle og Creative Zen Stone. Likevel føler vi at Sandisk sin Sansa Clip gir deg mer for pengene. Men ønsker du deg en velfungerende og stilfull mikrospiller uten skjerm er S2 et ypperlig alternativ

Les hele testen av Samsung S2 på Amobil.no

LES FLERE SAKER PÅ AMOBIL.NO

TEKNOINTERESSERT? SJEKK TEK.NO

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse