Test: Størst og best

Test: Størst og best

 

Tredje generasjon 30-tommer fra Dell setter bildekvalitet og design i høysetet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.01.2008 kl 09:05

HARDWARE.NO: Store barn må ha store leker. Det merker vi spesielt på skjermer, der den fysiske størrelsen til en 30-tommer absolutt gjør inntrykk. 30-tommere er det største og beste man kan oppdrive på skjermfronten for tiden, men det koster. Etter et jevnt prisfall de siste årene, legger Dell 3008WFP seg markant over konkurrentene i pris. Det har de også god grunn til, for 3008WFP er den desidert beste skjermen vi har testet.

Det er sjelden vi ser så god fargerenhet over det hele. Dette, kombinert med svært godt sortnivå og totalt fravær av lekkasje fra baklysene, gjør bildekvaliteten strålende. Skjermen har god dynamikk og viser frem hudtoner på en god måte. Opplevelsen i film er absolutt et høydepunkt. Når det kommer til spill er ikke skjermen like strålende. 30-tommere er ikke spillskjermer, og det gjelder definitivt Dell 3008WFP. Etterslepet er klart tydelig, og litt i meste laget for spillerne. De som liker en runde i et FPS-spill av og til vil nok overleve, men er spill en viktig del av hverdagen, så styr unna.

Fysiske justeringsmuligheter er på plass. Skjermen mangler pivot, men kan senkes langt ned. Menyen er pen, effektiv og funksjonsrik. Antall tilkoblinger er fantastisk, og sammen med USB-hub og kortleser setter dette prikken over i-en for en ellers overbevisende skjerm.

Les hele testen på Hardware.no

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!