Test: Suveren GPS

GPS-810 er enkel å montere.

Video, musikk, håndfri og fjernkontroll. Her har du alt du trenger i bilen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.04.2008 kl 09:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Hovedmenyen er oversiktlig og grei.

Se bildet større

En fjernkontroll følger med i pakken.

Se bildet større

Et godt kjøp.

Se bildet større

TESTET: Harman Kardon GPS 810

AMOBIL.NO: Harman Kardon er best kjent for å lage Hi-fi-utstyr til hjemmet og til bilen. Nå har produsenten også begynt å prøve seg på GPS-er. Vi har testet produsentens nye toppmodell GPS-810. Ikke overraskende er dette like mye en skjerm å vise film og spille musikk på som en GPS. Den fungerer også som Bluetooth-håndfri.

LES OGSÅ: PRØV IGJEN, HP!

Harman Kardon GPS 810 er helt strålende som bilnavigator, så vel som multimediamaskin. Det er en fryd å navigere etter GPS-en. Den både varsler om fotobokser, simulerer tunnelkjøring og gir generelt et svært positivt inntrykk. Det er også superenkelt å taste inn adresser på GPS-810, og med litt tilvenning klarer du det lett mens du venter på grønt lys.

LES OGSÅ: GPS-MOBILEN MED TO FREMSIDER

Fjernkontrollen som følger med er imidlertid det viktigste argumentet for å kjøpe GPS-810. Med denne montert i dashbordet trenger du ikke bøye deg for å zoome eller skifte vinkel på GPS-en, og på den måten er det er det usedvanlig enkelt å holde oversikten mens du kjører. At GPS-en i tillegg gjør en bra jobb med å spille musikk og vise film, gjør den til en soleklar anbefaling.

LES OGSÅ: NETCOM OG TELENOR KAN BLI FRANSKE

GPS-810 koster deg rundt 3800 kroner når den kommer i butikkene i slutten av måneden eller tidlig i mai måned. Det er kanskje i meste laget – men for de pengene får du et fantastisk navigasjonssystem. Vil du heller spare litt penger, og egentlig bare trenger GPS-en til å navigere med, kan vi anbefale Garmin Nüvi 250W. Den gjør jobben, og koster bare 1500 kroner.

LES HELE TESTEN AV HARMAN KARDON GPS 810 PÅ AMOBIL.NO

LES OGSÅ: TELEFONEN SOM TÅLER JULING

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse